Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning waar u echt uw (t)huis van kunt maken? Een woonhuis met het zuinige energielabel A is, dus zeer lage energielasten? Stop maar met zoeken, dat (t)huis heeft u nu gevonden!

Ondanks dat deze woning op sommige vlakken een update kan gebruiken, zult u direct een fijn gevoel van ruimte ervaren als u dit huis betreedt. Het is dus zeker de moeite waard om dit stekkie geheel naar eigen inzicht en ontwerp in te richten zodat u zich helemaal thuis gaat voelen.
De doorzonwoonkamer zorgt voor veel lichtinval. Lekkere koffie onder het genot van de eerste zonnestralen die door de ramen schijnen, hoe heerlijk is dat?
Doordat de aanwezige keuken open is, is praktisch de volledige benedenverdieping één ruimte. Door het forse aanrechtblad heeft u ruimte voldoende een heerlijk maaltijd voor vrienden of familie voor te schotelen. Wilt u liever een kookeiland? Ruimte genoeg!
Ruimte is er ook voldoende op de eerste en tweede verdieping. Naast de ruime badkamer heeft deze woning de beschikking over liefst vijf slaapkamers. Perfect voor een groot gezin of bijvoorbeeld een praktische thuiswerkplek. Wat een weelde!
De tuin, gelegen op het westen, biedt u ook vele mogelijkheden. Door de geboden ruimte kunt u de tuin op vele manieren inrichten. Een trampoline voor de kinderen of een lekkere borrelavond met vrienden bij een ondergaande zon, allemaal mogelijk! Zelfs bij een uitbouw heeft u nog meer dan voldoende tuin over.
Vergeten wij bijna u aan te geven dat er achter de woning op letterlijk een steenworp afstand een speelveldje is. Wat een fijne gedachte dat u makkelijk een oogje in het zeil kunt houden als uw kinderen zorgeloos aan het spelen zijn.
Parkeren is ook geen enkel probleem. Dat kan aan de achterzijde van de woning, waar diverse parkeerplekken zijn.

Duurzaam / lage energielasten:
Of we het nu voor het milieu of onze portemonnee doen, verduurzaming is heel belangrijk. Daar is goed over nagedacht. De aanwezige warmtepomp in combinatie met de aanwezige zonnepanelen, allemaal recente geïnstalleerd, zorgen ervoor dat u uw geld aan leukere dingen uit kan geven dan aan energielasten. Beter toch? O ja, met het energielabel A heeft u ook nog eens de mogelijkheid korting op uw hypotheekrente te krijgen, u profiteert dus dubbel!

Kortom, een woning voor het hele gezin!

Ligging:
Supermarkten vindt u op een loopafstand, basisscholen en een middelbare school vindt u eveneens in de nabijheid. Dat geldt ook voor huisarts en apotheek, sportscholen en -parken.
Diverse leuke winkels, eetgelegenheden en gezellige kroegen zijn volop te vinden in het historisch centrum van Grave.
Het centrum is bereikbaar per auto, maar ook wandelend of met de fiets is dit prima te doen. Kortom, alle voorzieningen zijn dus te vinden in dit mooie stadje!
Als u graag van de natuur geniet, dan bieden de naastgelegen dorpen Velp, Escharen en Gassel verschillende wandel- en fietsmogelijkheden door bos- of waterrijke gebieden.
Grave ligt centraal in de driehoek Nijmegen-Uden-Oss en zowel de A73, A50 als A59 zijn op korte afstand bereikbaar. Daarnaast is Grave het centrale punt van het openbaar vervoer in de regio met rechtstreekse verbindingen naar onder andere Nijmegen, Cuijk, 's-Hertogenbosch en Uden.

Begane grond:
Via de voordeur betreedt u de entree met meterkast en aangrenzend de woonkamer.
Als u de woonkamer binnen loopt, ervaart u een prettige lichtinval vanwege de raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. Door deze ramen staat de woonkamer in een harmonieuze verbinding met de achtertuin. Via de achterdeur is de tuin bereikbaar.
De open keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Doordat deze volledige ruimte zo open is ingedeeld, kunt u het op vele manieren naar eigen smaak inrichten.
Via de af te sluiten hal, waar u ook het toilet vindt, kunt u naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap komt u uit op de overloop, waar u toegang heeft tot drie slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van een laminaatvloer.
Op de overloop vindt u ook een handige trapkast, die veel extra bergruimte biedt voor uw spullen. Ideaal voor het opbergen van huishoudelijke items of seizoensgebonden artikelen.
De badkamer is ruim en licht, voorzien van een douchebad, een toilet en een dubbele wastafel. Deze ruimte biedt alles wat u nodig heeft om u klaar te maken voor de dag of om heerlijk te ontspannen in een warm bad tijdens de koude wintermaanden.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de voorzolder, die fungeert als een centrale ruimte tussen de bovenliggende kamers. Op deze voorzolder vindt u de cv-ketel, warmtepomp en de aansluiting voor de zonnepanelen.
Vanaf de voorzolder heeft u toegang tot twee (slaap)kamers, die naar eigen wens ingericht kunnen worden. De grootste van de twee is ruim opgezet en biedt veelzijdige mogelijkheden. Dankzij het dakraam valt er aangenaam daglicht binnen, wat deze kamer niet alleen geschikt maakt als slaapkamer, maar ook perfect als hobby- of werkkamer.
De tweede kamer is iets compacter maar zeker comfortabel, kan eveneens als slaapkamer dienen. Echter, we kunnen ons goed voorstellen dat deze ruimte ideaal is voor een rustige werkruimte, waar u ongestoord kunt concentreren.

Tuin:
Via de deur in de keuken stapt u direct de tuin in, waar u kunt genieten van privacy en ruimte. Achterin de tuin bevindt zich een handige berging, perfect voor het opbergen van uw tuingereedschap, fietsen of andere spullen. Daarnaast is de tuin voorzien van een achterom grenzend aan een parkeer terrein en speeltuin, zodat u altijd eenvoudig toegang heeft vanaf de achterzijde.
De tuin ligt op het westen, dus kunt u met regelmaat genieten van zwoele zomeravonden onder het genot van de ondergaande zon. Let u er dan wel op dat de gezellige (borrel)avondjes met kennissen niet teveel uit de hand lopen?


Bijzonderheden:
- Energiezuinig met label A, lagere maandlasten!
- Fijne (kindvriendelijke) locatie
- Verlichte woonkamer
- Open keuken
- Vijf slaapkamers
- Ruime badkamer
- Forse achtertuin
- Nieuwe zonnepanelen
- Nieuwe warmtepomp
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 340.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en warmtepomp
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Ferroli, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
173 m²
Inhoud
429 m³
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 75 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*