Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21
Frederikstraat 21

Frederikstraat 21

Groningen

€ 549.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom aan de Frederikstraat 21, een prachtig karakteristiek pand en voormalig dubbel woonhuis uit 1881, dat nu een mooie mix van historische charme en modern comfort biedt. Gelegen in de gezellige Oosterpoortbuurt in Groningen en nabij het stadscentrum, biedt deze woning niet alleen veel wooncomfort, maar heeft daarmee ook alle gemak en vertier van de bruisende stad binnen handbereik.

Bij binnenkomst worden bewoners begroet door de sfeervolle details die deze woning zo bijzonder maken. Hoge plafonds, authentieke schouwen, prachtige zitvensters en de chique houten visgraat-vloer geven iedere kamer een eigen, warme uitstraling. Met maar liefst vier ruime slaapkamers en twee badkamers is er plek genoeg voor het hele gezin. Of je nu thuiswerkt, studeert of gewoon wilt genieten van een beetje extra ruimte, hier kan het allemaal. De indeling is praktisch en biedt volop mogelijkheden om het huis helemaal naar jouw smaak in te richten.

En dan de tuin – een zonnige, knusse plek midden in de stad. Hier kun je heerlijk ontspannen met een kop koffie, een goed boek of een gezellig tuinfeestje met vrienden en familie. De tuin biedt voldoende privacy en is met de openslaande tuindeuren een perfecte verlenging van de leefruimte binnen.

Sinds kort is de bereikbaarheid van en naar de woning behoorlijk verbeterd omdat de nieuwe ringweg is geopend. Daarbij wordt daar nu hard gewerkt aan de inrichting en de creatie van het Zuiderplantsoen, welke straks op loopafstand van de woning is.

INDELING
Begane grond: entree met lange hal en toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Woonkamer met aan de voorzijde een sfeervolle schouw en zitvensters, meterkast in de hoek van de kamer en aan de achterzijde een ruime eethoek met openslaande tuindeuren. Open moderne keuken (bj. 2019) voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine en kokendwaterkraan. Bijkeuken met wasmachine aansluiting en achterdeur naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop met toegang naar een riante slaapkamer aan de voorzijde met sfeervolle schouw en inbouwkasten. Een tweede slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit beide slaapkamers is er een tussenhal bereikbaar met inbouwkasten onder de trap en toegang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad met douche, toilet en twee wastafels.

Zolderverdieping: ruime overloop met veel werkruimte en Velux dakramen over de gehele verdieping. De zolderverdieping beschikt nog eens over twee praktische slaapkamers. Stookruimte met cv-opstelling en mechanische ventilatie. Tweede badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.

BIJZONDERHEDEN
- Karakteristiek woonhuis met maar liefst 162 m2 woonoppervlak;
- 4 slaapkamers en 2 badkamers;
- Keuken (2019) met kokendwaterkraan;
- Velux dakramen;
- Gelegen in de Oosterpoortwijk nabij het centrum;
- Aanvaarding in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 549.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Dak
schilddak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Nefit Trendline CW5, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
161 m²
Perceeloppervlakte
84 m²
Inhoud
572 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*