Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2
Frederikstraat 2

Frederikstraat 2

Serooskerke

€ 639.000,- k.k.

Omschrijving

Prachtige vrijstaande woning met privacy en veel groen in Serooskerke
Woningzoekers opgelet! DELTA Makelaardij mag u aan de rand van het rustige dorp Serooskerke deze luxe vrijstaande woning met garage, royale woonkamer en open keuken en 5 slaapkamers op een mooi hoekperceel van 580 m² eigen grond te koop aanbieden. Gelegen op het prachtige Schouwen-Duiveland, biedt deze woning een ideale ligging met gemakkelijke toegang tot de Randstad en de schitterende stranden van De Kop van Schouwen. Rondom het dorp liggen de natuurgebieden De Schelphoek, Tureluur en Nationaal Park Oosterschelde, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Welkom aan de Frederikstraat 2 te Serooskerke.

Enkele kenmerken van deze vrijstaande woning:
- royale leefruimtes over 3 woonlagen verdeeld;
- open keuken met kook- en spoeleiland;
- woonkamer met vele raampartijen en schuifpuien;
- grote bijkeuken en garage;
- 3 slaapkamers en 2 badkamers op de 1e verdieping;
- 2 slaapkamers op de 2e verdieping;
- royale overkapping van 30m2 groot;
- grote tuin rondom de woning met dubbele parking op eigen oprit;
- volledige isolatie, HR++ glas in houten kozijnen, 11st. zonnepanelen, energielabel A.

Indrukwekkende woonruimte
Vanuit de hal met toilet bereikt u de verwarmde en geïsoleerde garage en een ruime bijkeuken.
Bij binnenkomst via een stoere, stalen glasdeur van Gewoon Gers, treft u een royale ruimte van circa 50 m² aan. Dankzij de vele raampartijen die doorlopen tot de vloer, vloeien binnen en buiten bijna naadloos in elkaar over. De antracieten leistenen vloer met comfortabele vloerverwarming zorgt voor extra sfeer. De tuingerichte woonkamer is aan drie zijden voorzien van glas, wat zorgt voor een heerlijk lichte ruimte. Maar liefst drie schuifdeuren geven toegang tot het terras en de sfeervolle veranda.

Moderne open keuken
De open keuken is een echte eyecatcher! Het riante kookeiland en de strakke, greeploze kastenwand in wit maken koken een waar genot. De keuken is uitgerust met apparatuur zoals een espressomachine, stoom(oven), magnetron met grillfunctie, wokbrander, inductiekookplaat, grillplaat met ingebouwde frituurpan, koelvriescombinatie, Quooker en vaatwasser.

Comfortabele slaapkamers
De hardhouten trapopgang met vide leidt naar de eerste verdieping met drie lichte en ruime slaapkamers die optimaal gebruikmaken van de ruimte door de rechte wanden. De master bedroom beschikt over een walk-in closet met vaste kasten en een wastafel en douche.

De luxe badkamer in grijs-wit met antraciet is voorzien van een whirlpool, aparte douche en een dubbele wastafel. Het toilet is apart en grenst aan de overloop. Via een tussenhal cq. witgoedruimte bereikt u met een vaste trap de tweede verdieping, waar een grote vierde en een kleinere vijfde slaapkamer zijn, beide met dakraam. Over de gehele lengte van de tweede verdieping is praktische berging aanwezig.

Sfeervolle veranda en ruime tuin
Aan de woning grenst een ruime veranda waar u het hele jaar door kunt genieten. De fraai aangelegde, beschutte tuin op het zuidwesten is modern en praktisch ingericht met volwassen beplanting en (grind)terrassen. Uw tuinspullen bergt u op in het houten tuinhuis. De tuin grenst aan openbaar groen, wat zorgt voor veel privacy en een ruimtelijk gevoel. De tuin beschikt over diverse elektrapunten en een buitenkraan. Aan de voorzijde van de woning kunt u via een houten toegangspoort twee auto’s op eigen terrein parkeren. Er is zelfs een elektrisch laadstation voor uw auto. De betegelde garage met openslaande deuren is zowel inpandig als buitenom bereikbaar.

Oplevering in onderling overleg, gewenst dec. 2024/jan. 2025.

Ideale locatie
De woning bevindt zich aan een van de vier wegen die vanaf het kerkplein leiden, en wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer. Voorzieningen en recreatie zijn te vinden in Renesse (7 minuten), Burgh Haamstede (8 minuten) en Zierikzee (13 minuten). Dankzij de nabijgelegen N57 heb je snelle toegang tot Rotterdam en de Randstad.

De wandel- en fietsroutes vanuit Serooskerke beginnen op korte afstand. Op slechts 400 meter van de woning ligt het beschermde natuurgebied de Schelphoek, onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde. Hier kun je genieten van een wandeling langs de zee of een 4 km lange rondwandeling langs een kreek die door de watersnood is ontstaan en omgeven wordt door bos.

Voor vogelliefhebbers is er Plan Tureluur op 500 meter afstand, een aantrekkelijk gebied met een grote diversiteit aan vogelsoorten. Dit gebied bestaat uit waterpartijen, brakke moerassen en zilte graslanden en is een belangrijk foerageergebied voor talloze (trek)vogels.

Isolatiewaardes:
- Vloeren RC = 4.00 m2K/W
- Wanden RC = 3.59 m2K/W
- Daken RC = 3.62 m2K/W
- HR ++ Glas
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 639.000,- k.k.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
schilddak
Keurmerken
politiekeurmerk
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en schuifpui

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2006 van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
187 m²
Perceeloppervlakte
580 m²
Inhoud
770 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
20 m²
Buitenruimte oppervlakte
30 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*