Omschrijving

In het centrum van Kerkrade ligt op een centrale maar toch rustige locatie deze halfvrijstaande jaren '50 woning met oprit en garage, voor- en achtertuin en fijne serre. Het woonhuis is keurig, goed onderhouden en verduurzaamd en voorzien van een energielabel D. Er zijn drie slaapkamers en voldoende bergruimte. De ligging is ideaal ten opzichte van supermarkten, winkels, basis- én middelbare scholen, trein- en busstation, horeca en wandelgebieden.

Indeling
Souterrain: provisiekelder (4,0 x 2,0 m)

Begane grond; voortuin, oprit, entree, hal met trappenhuis voorzien van lambrisering, moderne en complete meterkast, toegang kelder, geheel betegeld toilet met fonteintje. De woonkamer heeft een pvc-vloer en openslaande deuren naar de aangebouwde serre en de tuin. De semi-open keuken is ingericht met een moderne keuken-installatie (bj 2015) en voorzien van diverse apparatuur waaronder koel-, vriescombinatie, combi-magnetron, oven, inductie-kookplaat en afzuigkap. Ook vanuit hier is de overkapping met glazen schuifwanden te bereiken wat zorgt voor een verlenging van het woongedeelte maar ook voor optimaal tuincontact. Ook is zo de aangebouwde garage overdekt te bereiken. Deze heeft een electrisch bedienbare sectionaal poort en biedt plaats naast stalling en bergruimte ook plek en aansluiting voor de wasmachine.
De geheel omsloten tuin is sfeervol aangelegd en ingericht met meerdere terrassen, borders en een houten tuinhuis en biedt voldoende privacy.


Eerste verdieping
Overloop en een drietal slaapkamers voorzien van vloerbedekking en laminaatvloer, waarvan één slaapkamer openslaande deuren heeft met de mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras/ balkon. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een hoekdouche, vaste wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken die keurig is afgewerkt en daglicht heeft middels 2 Velux-ramen geïntegreerd in het recent vernieuwde dak. Tevens is hier de C.V.-installatie gelegen.

Bijzonderheden
* voorzien van energielabel D;
* hoofddak vernieuwd in 2013 inclusief dak-isolatie;
* kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* grotendeels voorzien van screens;
* C.V,-combi HR installatie (bj 2015; huur € 38,29 p.mnd.);
* riolering vernieuwd;
* aanvaarding in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 329.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
4
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Energie

Energielabel
D

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
291 m²
Inhoud
375 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
61 m²
Buitenruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*