Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68
Fluessen 68

Fluessen 68

Zwolle

€ 348.000,- k.k.

Omschrijving

Soms is de plek alleen al een kijkje waard…
Deze sfeervolle woning in de AA-landen is voorzien van een doorzonkamer met een open keuken en heel veel fijne leefruimte. Door de grote ramen komt veel licht en de breedte van de woning is ook verrassend. Op de eerste verdieping zijn vier mooie slaapkamers en een eenvoudige badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel en een tweede toilet. Op de tweede verdieping kom je boven op een ruime zolder voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine, de wasdroger en de cv-opstelling. Deze verdieping is uitermate geschikt voor extra kamers of een grote zolderkamer, een dakkapel is mogelijk.
Je woont hier in een groene wijk, op een rustige en vriendelijke locatie, met fijne buren. Er zijn speeltuinen en scholen in de buurt, het winkelcentrum is dichtbij en ook de Wijde Aa ligt op loopafstand. Je fietst in een paar minuten naar het centrum en de uitvalswegen en de A28 zijn snel en goed bereikbaar. Kortom, een ideale woning met een praktische voortuin met berging en een zonnige achtertuin! Ben je op zoek naar een woning met mogelijkheden en genoeg ruimte? Kom dan zeker kijken!

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang, eenvoudig toilet. Je komt binnen in de verrassend ruime woonkamer met veel licht door de grote ramen en een fijne breedte. De open keuken aan de voorzijde beschikt over genoeg werk- en kastruimte en is een hele fijne plek om te koken. In de kamer is bovendien genoeg ruimte voor een eettafel met stoelen. Via de tuindeur kom je in de achtertuin, gelegen op het zonnige zuidwesten en voorzien van bestrating.

Eerste verdieping:
Trap naar de overloop met toegang tot de vier mooie grote en lichte slaapkamers. De badkamer is eenvoudig, voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel en een tweede toilet (deze ruimte is toe aan modernisering maar de indeling is prima).

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de zolder, een grote tweede verdieping met één grote open ruimte. Hier is een extra kamer mogelijk of een grote dakkapel. Bovendien vind je hier de cv-opstelling en kan je hier ook de wasmachine en droger plaatsen. Een zolderruimte met heel veel mogelijkheden.

Tuin:
Er is een voortuin, met een eigen parkeerplaats, een plaatsje waar je ook aan de voorzijde nog buiten kan zitten. Er is een stenen berging voor de fietsen of andere spullen. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, perfect met veel zon. Je woont vrij aan de achterzijde met veel privacy en groen. De tuin is bestraat en onderhoudsvriendelijk.

Ligging:
Heel fijn wonen in de groene en prettige wijk Aa-landen, met alle gewenste voorzieningen en recreatie in de buurt. Het winkelcentrum Aa-landen, de Wijde Aa, het openbaar vervoer, alles vind je op loopafstand. De wijk staat bekend om zijn vele groen, speelvoorzieningen, water en parkjes. De Zwolse binnenstad met musea, terrasjes, theater, leuke winkels en restaurants is op de fiets binnen een paar minuten bereikbaar. Een fijne omgeving, kind- en huisdiervriendelijk.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 348.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Proline NXT HRC30 CW5, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Perceeloppervlakte
132 m²
Inhoud
413 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
25 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 38 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*