Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1
Fien de la Mardreef 1

Fien de la Mardreef 1

Arnhem

€ 595.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij deze ruim opgezette 2-onder-1 kapwoning met garage gelegen in de kindvriendelijke wijk Rijkerswoerd. Met parkeren op eigen terrein, 4 slaapkamers en een heerlijke tuin is deze woning ideaal voor grote gezinnen.

Begane grond: Bij aankomst op de eigen oprit, waar voldoende ruimte is om meerdere auto's te parkeren, betreedt u de woning. De entree met een ruime hal, meterkast en toilet en biedt toegang tot de garage, de woonkamer en de half open keuken met eethoek. De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning heeft een gas haard voor de sfeer en wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. Hier is voldoende ruimte voor een grote eettafel met prachtig uitzicht op de tuin. De half-open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven en een koelkast. Door de verbondenheid met de eethoek, vormt de keuken een gezellige plek om maaltijden te bereiden en ondertussen met familie en vrienden contact te houden. De begane grond is voorzien van een fraaie laminaatvloer.
Daarnaast beschikt de woning over een zeer ruime en praktische garage, die eventueel bij de woning kan worden betrokken om extra woonoppervlakte te creëren. Momenteel wordt de garage gebruikt als opslag- en klusruimte, wat uiteraard ook zeer functioneel is.

1e verdieping: De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en zijn uitgerust met jaloezieën en rolluiken. De goed onderhouden en complete badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel met meubel.

2e verdieping: Op de voorzolder vind je de aansluiting voor de wasmachine en droger, de opstelplaats voor de zonneboiler en opbergruimte achter de knieschotten. Ook vind je hier een extra kamer die te gebruiken is als werk-, hobby- of slaapkamer. Door de grote raampartijen is er ook voldoende licht aanwezig.

Buiten: De prachtige achtertuin biedt veel privacy dankzij de vrije ligging. Door de grootte van de tuin kunt u zowel van de zon als van de schaduw genieten. De tuin is aantrekkelijk ingedeeld met boompjes en een vijvertje in het midden. Daarnaast is er een loungegedeelte met overkapping gecreëerd waar je heerlijk kunt ontspannen.

Omgeving: De woning bevindt zich aan een rustige straat in de woonwijk 'Rijkerswoerd'. Deze buurt is ideaal voor gezinnen, starters en ouderen. Op korte loopafstand vind je een winkelcentrum met diverse winkels voor je dagelijkse boodschappen, scholen en het Zeegbos. Recreatieplas 'Rijkerswoerd' en veel groenvoorzieningen liggen eveneens vlakbij. Dankzij de nabijheid van de Pleyroute en de snelwegen A15, A50 en A325 zijn nabijgelegen steden snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak: 132m²
• 4 slaapkamers
• De woning is volledig geïsoleerd
• Parkeren op eigen terrein mogelijk voor meerdere auto's
• Volledig voorzien van elektrische rolluiken
• Energielabel B

Heb je interesse in deze woning?
Bel dan voor een afspraak, wij maken graag tijd voor een bezichtiging. Of bel je eigen VBO aankoopmakelaar. Je VBO aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd en zorgen. Adressen van collega VBO aankoopmakelaars vind je op Funda of de site van de VBO.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
tentdak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel en gashaard
Warm water
zonneboiler
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Nevit Excelent, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
323 m²
Inhoud
538 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
21 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 150 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*