Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7
Fagotpad 7

Fagotpad 7

Amersfoort

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Een echte familiewoning op misschien wel één van de groenste plekjes van Zielhorst? Welkom aan het Fagotpad 7! Deze leuke hoekwoning biedt 113 m2 aan woonplezier, verdeeld over drie woonlagen. Zo vind je er een heerlijk lichte living, nette keuken, vier slaapkamers, een eigentijdse badkamer en een zonnige tuin. Niet alleen de indeling, maar ook de locatie is perfect voor het hele gezin. Met meerdere speeltuintjes in de buurt, vermaken de kids zich uren buiten. Daarnaast biedt de wijk diverse scholen en sportverenigingen. Ook winkels voor dagelijkse boodschappen, station Schothorst en de uitvalswegen zijn snel en makkelijk te bereiken. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Voor het koken van de lekkerste maaltijden, vind je de keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is ruim opgezet en beschikt over een gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Terwijl jij staat te koken, houd je de kinderen, die nog even lekker buiten spelen, in de gaten.

De living is de plek om samen te ontspannen. De houten vloer en lichte wanden vormen de ideale basis voor een sfeervolle zithoek. Hier spelen de kinderen een spelletje op de bank, zit je met vrienden gezellig te borrelen of geniet je in alle rust van een goede film. De woonkamer is in het verleden uitgebouwd, waardoor er genoeg ruimte overblijft voor een eethoek, om als gezin uitgebreid te tafelen. Openslaande deuren bieden toegang tot de tuin.

Slapen en verfrissen
Het Fagotpad 7 biedt vier slaapkamers. Drie daarvan bevinden zich op de eerste verdieping.
Zo vind je aan de voorzijde een ruime, eerste slaapkamer. Hier creëer je een knusse kinderkamer. De masterbedroom en derde slaapkamer vind je beide aan de achterzijde van de woning. De masterbedroom, gelegen op de hoek van de woning beschikt over meerdere ramen, waardoor deze slaapkamer licht en ruimtelijk is.

Naast de slaapkamers, vind je ook de badkamer op de eerste verdieping, voorzien van alle gemakken om te verfrissen. Denk daarbij aan een inloopdouche, wastafelmeubels, designradiator en een (2e) toilet. Met twee wastafels is de ochtendfile voor de badkamer aan het Fagotpad 7 verleden tijd.

Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping, waar een vierde slaapkamer is gerealiseerd. Dankzij twee grote dakramen is ook deze kamer lekker licht. Ideaal als puberdomein, maar ook in te richten als rustige werkplek of hobbyruimte. De overloop biedt volop bergruimte en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Buitenleven
Bij de eerste lentezon kunnen de tuindeuren open! Het Fagotpad 7 beschikt over een zonnige, onderhoudsvriendelijke achtertuin, met genoeg ruimte om buiten te eten, te spelen en te genieten. Achterin de tuin vind je een praktische berging voor de fietsen en het tuingereedschap en naast de woning biedt een overkapping ruimte voor het opbergen van de containers. Het rustige hofje waaraan het Fagotpad 7 is gelegen, biedt voldoende ruimte voor het parkeren van de auto’s.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1989
- Energielabel: A
- 9 zonnepanelen (2023)
- Cv-ketel (Remeha, 2022)
- Vloerverwarming keuken en woonkamer
- Oplevering: In overleg (voorkeur verkopers: 27 november)


Bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, glasvezel kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
169 m²
Inhoud
400 m³
Buitenruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 65 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*