Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J
Evertsenstraat 3J

Evertsenstraat 3J

Capelle Aan Den IJssel

€ 485.000,- k.k.

Omschrijving

Dit frisse instapklare appartement is gesitueerd op de vierde verdieping van het recent gebouwde appartementencomplex ''De Commandeur''. Deze 3-kamer woning heeft een prachtig lichtinval, ruim balkon, luxe keuken, hoogwaardige afwerking, berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats met laadpunt voor een elektrische auto. Het appartementencomplex is duurzaam gebouwd, geheel gasloos en voorzien van zonnepanelen. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en elektrische radiatoren. Energielabel A+++. Kortom, deze woning is helemaal klaar voor de toekomst. Centraal gelegen in een fijne buurt, die zich kenmerkt door een dorpse sfeer, gezelligheid en buurtwinkels. Het centrum van Capelle is snel te bereiken; de bushalte is om de hoek en er is een goede autoverbinding. Ook Rotterdam is dichtbij gelegen en gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Begane grond
Afgesloten entree met videofooninstallatie en brievenbussen. Achter de gesloten toegangsdeur treft u de toegang tot de bergingen, het trappenhuis en de lift. Bij het appartement hoort een eigen berging met elektra. Op het gezamenlijke privé terrein heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats met oplaadpunt voor een elektrische auto.

Vierde etage
U komt de woning binnen in de hal welke toegang geeft tot de beide slaapkamers, badkamer en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Tevens is in de hal een kast met de opstelplaats voor de technische installatie (o.a. de warmtepomp en de groepenkast) en een bijkeuken met de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Via de hal komt u in de woonkamer. Deze heeft veel lichtinval door de glazen puien rondom het balkon en de twee Franse balkons. Eén hiervan is voorzien van elektrisch bedienbare zonwering (screen). Tevens is de woonkamer voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer bereikt u via een schuifpui het ruime balkon van 8m2 gelegen op het zuidoosten. Vanaf het balkon kunt u genieten van een prachtig uitzicht.

De open keuken is modern en luxe uitgevoerd met hoogwaardige afwerking en apparatuur van Siemens. Er is een 4-pits inductie kookplaat met downdraft afzuiging, een vaatwasser van Miele, een kokend waterkraan (Quooker), een combi-oven en een koel-/vriescombinatie. Er is een barretje waar ruimte is voor twee stoelen.

Er zijn twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een afmeting van 15m2. De tweede slaapkamer is 10m2 en is op dit moment ingericht als werkkamer. Deze kamer heeft openslaande deuren met een frans balkon.

De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een wastafelmeubel met spiegelkast, ruime inloopdouche en handdoekradiator.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2021;
- Maandelijkse bijdrage VVE € 144,12;
- Duurzame bouw, gebruik gemaakt van de nieuwste technieken;
- Volledig geïsoleerd, energielabel A+++
- Drie zonnepanelen;
- De woning heeft een eigen berging in de onderbouw;
- Bij de woning hoort een parkeerplaats op het afgesloten terrein, met oplaadpunt. Tevens zijn er 7 bezoekersparkeerplaatsen op het parkeerterrein.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 485.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, frans balkon, tv kabel, schuifpui, glasvezel kabel en lift

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
1.864 m²
Inhoud
272 m³
Buitenruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*