Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B
Evertsenstraat 23B

Evertsenstraat 23B

Amersfoort

€ 300.000,- k.k.

Omschrijving

Groen wonen met de Amersfoortse binnenstad dichtbij? Welkom aan de Evertsenstraat 23 B! Dit leuke hoekappartement staat instapklaar voor nieuwe bewoners. Zo vind je er een hippe keuken, ruime living, twee slaapkamers, een vrijwel nieuwe badkamer (2024), toilet en maar liefst twee balkons! De Evertsenstraat is onderdeel van de historische wijk Kruiskamp. Met haar karakteristieke straatjes, het vele groen en de ligging, grenzend aan de bruisende binnenstad, is het een heerlijke wijk om te wonen. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Ontspannen en koken
De living is het hart van het appartement. Dankzij de hoekligging vind je hier aan meerdere zijden grote ramen, wat zorgt voor volop daglicht. Hier creëer je een gezellige zithoek, om met vrienden gezellig te borrelen of na een lange dag te ontspannen. Onderdeel van de living is de open keuken, die je vindt aan de achterzijde van het appartement. Deze hippe keuken beschikt over alle ingrediënten om hier de lekkerste maaltijden te bereiden. Denk daarbij aan een inductiekookplaat, oven, koelkast, vriezer én een vaatwasser. Naast de keuken is ruimte voor een bar, voor bijvoorbeeld een snel ontbijt. Een eethoek biedt de mogelijkheid om samen uitgebreid te tafelen. Jouw dag beginnen met een ontbijtje in de zon? Vanuit de keuken stap je direct het balkon op, waar je van de eerste ochtendzon kunt genieten.

Slapen en verfrissen
Het appartement biedt drie (slaap)kamers. De slaapkamer aan de voorzijde wordt door de huidige bewoners als masterbedroom gebruikt. Dankzij de schuifdeur kun je de ruimte in deze slaapkamer optimaal gebruiken. Een tweede slaapkamer vind je aan de achterzijde van het appartement. Ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld werkplek of logeerkamer. Op de derde kamer, aan de achterzijde van het appartement vind je de Cv-ketel, de aansluiting voor de wasmachine en de toegang tot de badkamer. Deze bijna nieuwe badkamer is compact, maar van alle gemakken voorzien om te verfrissen. Zo vind je er een inloopdouche en wastafelmeubel. De kamer met wasruimte is een praktische verlenging van je badkamer.

Buitenleven
Of je zomerse dagen graag doorbrengt op je eigen balkon, in het groen of op één van de gezellige terrassen op de hof, wonen aan de Evertsenstraat maakt het allemaal mogelijk. Niet alleen vanuit de keuken, maar ook vanuit de living heb je toegang tot een balkon. Dit balkon, aan de voorzijde van de woning, is een fijne plek om ’s avonds nog even van een warme zomeravond te genieten. Het groene park voor het gebouw is perfect voor een picknick of een uurtje fanatiek sporten. En pak je de fiets? Dan zit je binnen no-time op de Hof. Ook het Centraal Station is op fietsafstand bereikbaar.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1955
- Hoekligging
- Op loopafstand van de Amersfoortse binnenstad (10 minuten)
- Maandelijkse VvE-bijdrage: € 134,45
- Oplevering: in overleg

Wil jij de verhuisdozen al inpakken? Kom eens langs voor een bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*