Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205
Everaertstraat 205

Everaertstraat 205

Rotterdam

€ 250.000,- k.k.

Omschrijving

Keurig Onderhouden en Sfeervol 2-Kamer Appartement met Balkon en Uitzicht op een Prachtige Gezamenlijke Tuin

Welkom op de Everaertstraat 205, een keurig onderhouden en sfeervol 2-kamer appartement, gelegen op de eerste verdieping van een verzorgd appartementencomplex. Dit uitnodigende appartement heeft een balkon op het westen, dat een heerlijk uitzicht biedt op de fraai aangelegde gezamenlijke tuin. Een ideale woonkans voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele en centraal gelegen woning.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk ‘Het Lage Land’, een groene en ruim opgezette buurt uit de jaren zestig en zeventig. Deze wijk is ideaal voor gezinnen, met scholen, recreatievoorzieningen, sportfaciliteiten en winkelcentra in de directe omgeving. Elke vrijdag kun je gezellig naar de markt bij winkelcentrum 'Het Lage Land'. Voor meer uitgebreide winkeltrips pak je de fiets naar het Alexandrium Shopping Mall of rijd je naar het bruisende stadscentrum van Rotterdam.
Voor natuurliefhebbers zijn het nabijgelegen Prinsenpark, het Hoge Bergse Bos en het uitgestrekte Kralingse Bos ideale plekken om te wandelen, zeilen, zwemmen, hardlopen en zelfs golfen. Iets verder, maar nog steeds dichtbij, ligt het populaire strand in de wijk Nesselande, perfect voor een zomerse ontsnapping. Ook voor kinderen zijn er diverse speeltuinen in de buurt. De wijk ‘Het Lage Land’ ligt op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is centraal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, met bus, metro en treinstations allemaal op loop- of fietsafstand. De uitstekende openbaar vervoersverbindingen en de nabijheid van belangrijke uitvalswegen (A16 en A20) maken het bovendien eenvoudig om steden als Den Haag, Delft en Utrecht te bereiken.

Indeling:
- Begane Grond: Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, toegang tot twee liften, trappenhuis en deur naar de bergingen.
- Eerste Verdieping: Het appartement beschikt over een entree met meterkast, tochtportaal en hal met bergkast. Er is een deels betegeld toilet met fonteintje. De moderne eetkeuken is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling en diverse inbouwapparatuur, waaronder een afzuigkap, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, oven en vaatwasser.
De ruime woonkamer van 5.30 x 5.78 meter heeft een mooie indeling met laminaatvloer en keurig afgewerkte muren en plafond. De grote slaapkamer (4.31 x 3.76 meter), gelegen aan de achterzijde van het appartement, biedt toegang tot het zonnige balkon op het westen (4.02 x 1.45 meter) met uitzicht op de fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Het appartement is voorzien van elektrische zonwering voor zowel de slaapkamer als de woonkamer.
- Elektrische zonwering aanwezig.
De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douche, een wastafel, en biedt ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droger. In de badkamer bevindt zich tevens de opstelplaats voor de boiler.

Algemeen:
- Actieve VvE-bijdrage van €218,82 per maand, exclusief voorschot stookkosten van €45,99.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Elektrische zonwering aanwezig.
- Verwarming door middel van blokverwarming.
- Warm water middels boiler.
- Lift aanwezig in het gebouw.
- Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex.
- Gelegen op eigen grond.
- Oplevering in overleg.

Dit appartement biedt een perfecte combinatie van rust, charme en gemak, waardoor het een ideale keuze is voor starters die willen genieten van zowel het stadsleven als een rustige woonomgeving. Mis deze kans niet om van dit prachtige appartement jouw nieuwe thuis te maken!

Neem Contact Op:
Zie jij jezelf hier al wonen en genieten? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een bezichtiging!
Verkopend makelaar: Martijn Folkers
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
7
Woonlaag
1
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
E
Verwarming
blokverwarming
Warm water
elektrische boiler huur en elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*