Omschrijving

Centraal gelegen 3-kamer appartement met dakterras

Dit leuke appartement van 61m2 biedt alles wat je nodig hebt direct onder je voeten. Van dagelijkse boodschappen bij de twee supermarkten tot de bakker, de slager, drogist; alles ligt binnen handbereik op het welbekende Europaplein. Het appartement zelf biedt een leuke kans voor starters. Er is wat liefde nodig, maar dit is absoluut een top-appartement om jouw koopavontuur te starten. De woning telt twee slaapkamers, een ruime badkamer, een inpandig balkon én het gebruiksrecht voor een dakterras van maar liefst 25m2.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.


Indeling
De entree van het appartement biedt toegang tot alle vertrekken: de meterkast, een separaat toilet, de badkamer, beide slaapkamers en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht vanwege de vele raampartijen en de nu nog half-open keuken kan op eenvoudige wijze bij de woonkamer getrokken worden. De keuken is efficiënt ingericht met een koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser en een 5-pits gasfornuis met afzuiging.

Aan de voorzijde ligt een kleine slaapkamer van 6m2, voorzien van een laminaatvloer en radiator. De master slaapkamer is 12m2 en biedt middels een loopdeur toegang tot het inpandige balkon. De badkamer is voorzien van een wasmeubel en inloopdouche en er is ruimte voor het opstellen van een wasmachine en droger.

Extra opslag is overigens geen probleem dankzij een externe berging op de begane grond,voorzien van elektriciteit.


Balkon
Een van de grote pluspunten van dit appartement is de toegang tot zowel een inpandig balkon als het gebruiksrecht op een dakterras van 25 m². Dit biedt natuurlijk fantastische mogelijkheden voor het creëren van een extra grote, fijne buitenruimte!

Bijzonderheden
Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen.

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 260.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Nefit Proline NXT CW4, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*