Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427
Europalaan 427

Europalaan 427

Tilburg

€ 250.000,- k.k.

Omschrijving

Al een tijdje op zoek naar een leuk instapklaar, in 2018 geheel gerenoveerd en aangenaam licht appartement? Dan gaan we je vandaag blij maken! Het gaat om een verrassend ruim en eigentijds appartement, op een groene locatie, waar je je in no time thuis zal voelen. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Dan verwelkomen we je snel!

Omgeving

Het is heerlijk wonen aan de Europalaan, in stadsdeel West. Allerlei voorzieningen, waaronder diverse scholen, de Universiteit (en haar NS treinstation), allerlei winkels, variërende sportaccommodaties, winkelcentrum Westermarkt en het TweeSteden ziekenhuis, vind je in de nabije omgeving. De locatie ligt tevens vlakbij het prachtige Wandelbos, waardoor dit de ideale uitvalsbasis vormt voor menig wandelaar, hardloper en fietsliefhebber.

Verder woon je op fietsafstand van de bruisende Tilburgse binnenstad, met haar grote en gevarieerde winkelaanbod, gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés. Mocht je toch even behoefte hebben aan een ander geluid, dan zijn omliggende steden en dorpen door de ligging nabij verschillende uitvalswegen gemakkelijk en snel te bereiken. Kortom: een toplocatie.

Algemeen

Je gaat wonen op de 3e etage van een ruim opgezet, middelgroot appartementencomplex uit 1963. Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met (gedeeltelijk) draai/kiepsysteem en isolerende dubbele beglazing. De maandeijkse VvE-kosten bedragen €151,29. Het betreft een gezonde en actieve VvE.

Indeling

Gebouw

Op de begane grond vind je de gemeenschappelijke centrale entree, met de brievenbussen en het bellentableau. Vanuit hier heb je toegang tot het trappenhuis en het souterrain met jouw eigen ruime berging.

Appartement

Je komt het appartement binnen in de ruim opgezette entree. Hier vind je zowel de meterkast als de toiletruimte en heb je toegang tot alle vertrekken die de woning rijk is. Let’s go!

De twee slaapkamers bevinden zich beiden aan de achterzijde van de woning en lenen zich, met meer dan genoeg plek voor de gewenste slaapkamermeubels, aangenaam veel licht en keurige afwerkingen, beiden uitstekend als volwaardige slaapkamers. Tevens beschik je in beide kamers over een handige inbouwkast. Hoe je de ruimtes gaat gebruiken en verdelen tussen een hoofdslaapkamer en, bijvoorbeeld, een kinderkamer, een kastenkamer of een thuiswerkplek, dat is uiteraard helemaal aan jou.

Het vertrek tussen de twee slaapkamers is de moderne keuken. Deze komt in een strakke look en feel en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken biedt daarnaast toegang tot het eerste balkon van de woning, namelijk het balkon aan achterzijde. Hier heb je tevens een vaste bergkast met de HR cv-ketel (2011). Omdat je aan de woonkamer nog een balkon hebt, heb je altijd de keuze of je in de zon of de schaduw wilt vertoeven. Ideaal!

Verder heb je via de keuken toegang tot de keurige, betegelde badkamer. De badkamer is uitgerust met een vaste wastafel met spiegel, een douchecabine en een designradiator.

Laten we snel naar het laatste gedeelte van de woning gaan: de living. Hier kan je echt een gave leefruimte van maken! Je wordt overspoeld door het licht wat door de vele raampartijen binnenvalt en er ligt al een nette vloer op de grond. Verder is de kamer optisch verdeeld in twee ruime delen aan weerszijden van de sfeervolle toog, waardoor je de kamer gemakkelijk kan opsplitsen in een aangrenzende eetkamer en woonkamer. Allebei de gedeelten bieden toegang tot het heerlijke, tweede, balkon op het zuidwesten. Genieten geblazen!

Bijzonderheden

- Leuk, ruim en licht 3-kamer appartement;
- In 2018 geheel gerenoveerd;
- Middenin een rustige en kindvriendelijke wijk in Tilburg;
- Nabij het stadscentrum en de natuur;
- Twee grote slaapkamers;
- Twee fijne balkons, één op de zon en de andere met schaduw;
- Ruime en lichte leefruimte;
- Ruime berging;
- Vlakbij het stadscentrum maar niet midden in de drukte;
- Gunstig gelegen dichtbij uitvalswegen;
- Alle nodige voorzieningen om de hoek.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Open portiek
nee
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Buitenruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*