Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17
Erasmuslaan 17

Erasmuslaan 17

Ridderkerk

€ 440.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een leuke, speelse woning!

Heerlijke achtertuin met een OVERKAPPING, een DAKTERRAS en een VRIJ UITZICHT op het Erasmuspark!
Ligging in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk ‘het Zand’.

Energielabel A

Aan de populaire en levendige Erasmuslaan, bevindt zich dit moderne herenhuis met een heerlijk vrij uitzicht. De moderne 5 kamer eengezinswoning heeft op de begane grond 3 slaap/werkkamers, een toilet en badkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich een heerlijk lichte woonkamer met vrij uitzicht op het Erasmuspark, een open keuken aan de achterzijde met een verhoogd plafond/vide wat een mooi en ruimtelijk effect biedt!.
De modulaire keuken heeft een industriële en stoere uitstraling. Vanuit de keuken is er via een deur met een gegalvaniseerde spiltrap toegang tot de achtertuin. Op de 2e verdieping bevindt zich een serre en een 4e slaapkamer met toegang tot het dakterras op het westen.

De begane grond is ook uitermate geschikt voor een salon of kantoor aan huis! Kortom, een huis met veel ruimte en mogelijkheden. Gunstige en centrale ligging met voorzieningen in de buurt als winkels en een supermarkt aan het Vlietplein, het grote winkelcentrum, speeltuinen, bushaltes aan de Erasmuslaan, kinderopvang en scholen. Tevens om de hoek van natuurgebieden als de Crezéepolder, de Gorzen, Het Oosterpark en op korte afstand van de uitvalswegen.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, antraciet marmoleumvloer en toegang tot een toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal is er verder toegang tot een werkkamer aan de voorzijde met dito vloer, een moderne badkamer met inloopdouche, thermostatische kraan, hand- en stortdouche en een glazen deur, een wastafelmeubel, planchet en spiegelkast, design-radiator en een nis met een wasmachine-aansluiting. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaap/werkkamers. Beide voorzien van moderne industriële glasdeuren. Eén kamer met de doorlopende marmoleum vloer en één met antraciet tapijt. Vanuit de linker werkkamer is er een deur naar de keurig aangelegde achtertuin met vlonders, een sfeervolle overkapping met een sedumdak en deur naar een achterpad. Via een vaste trap vanuit de hal bereikt u de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de zeer sfeervolle woonkamer met een raampartij en vrij uitzicht op het Erasmuspark, een massief eiken vloer en open keuken aan de achterzijde met een verhoogd plafond/vide, een module keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, rvs-afzuigkap, oven, vaatwasser en een vrijstaande koel/vriescombinatie. Via een deur met een spiltrap bereikt u de achtertuin. Vanaf de overloop is er een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Op de verdieping bevinden zich een 4e slaapkamer, de opstelling van CV-combiketel, mechanische afzuigunit en een doorgang naar een serre. De slaapkamer biedt toegang tot het heerlijke dakterras met een vlonder, ligging op het Westen met veel privacy! Hier kunt u heerlijk genieten van de avondzon en zonsondergang met een ‘goed glas wijn’! De slaapkamer is voorzien van en vinyl vloer met een planken motief. Bovendien heeft de kamer een grote raampartij en een ruimtelijk hoog plafond.

Afmetingen:
Er is een meetrapport aanwezig volgens meetrichtlijn NEN 2580.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1993
Woonoppervlakte ca. 119 m2
Energielabel A
Dakterras op het Westen
Het schilderwerk aan de buitenzijde is medio 2023 uitgevoerd.
Warmwater en verwarming middels CV-ketel
Rustige, kindvriendelijke straat met scholen, bushaltes, speeltuinen, winkels aan het Vlietplein en het grote winkelcentrum in de buurt!
Perceel: 130 m² eigen grond

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod.
Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 440.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
lessenaardak
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Remeha Avanta 35C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
119 m²
Perceeloppervlakte
130 m²
Inhoud
437 m³
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 55 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*