Omschrijving

Klussers opgelet! Extra opgelet zelfs want als je bereid bent om de handen uit de mouwen te steken dan is er van deze woning veel, heel veel te maken.

De basis van deze 2-1-kapwoning is namelijk dik voor elkaar. Alleen de locatie al. Want dat er in De Pol graag wordt gewoond is algemeen bekend. Verwonderlijk is dat ook niet want Veenendaal - Centrum ligt op loopafstand. Hier is niet alleen een uitgebreid winkelaanbod te vinden maar ook is hier een keur aan voorzieningen aanwezig. Daarbij liggen uitvalswegen, o.a. naar de op- en afrit van de A12, om de hoek. Maar ook een bushalte bevindt zich op loopafstand. Gewoon een A-locatie dus!

Tel daarbij op de meer dan riante perceeloppervlakte van maar liefst 363 m2. En dat geeft mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een aanbouw, al dan niet over twee verdiepingen. Maar ook geeft deze kaveloppervlakte mogelijkheden voor het vernieuwen van de garage, eventueel gebouwd aan de aanbouw. En dat is handig voor de ZZP'ers of als u een aanhangwagen, boot of iets dergelijks wil stallen. En dan nog blijft er meer dan voldoende oppervlakte over voor bijvoorbeeld een royaal terras, een overkapping, een moestuin of het plaatsen van speeltoestellen voor de kinderen. Uiteraard is er met zo'n perceeloppervlakte voor meerdere auto's parkeergelegenheid op eigen terrein. En dat is dan weer niet alleen comfortabel maar maakt tegelijkertijd het elektrisch laden van uw auto mogelijk.

We gaven het al aan, de basis van de woning is goed. En daar bedoelen we meer mee dan alleen de locatie en het perceel. Want de woning is altijd meer dan keurig onderhouden. Alleen binnen heeft de tijd heeft er wat stil gestaan. Maar als u de mogelijkheden ziet die wij zien dan wilt u deze woning vermoedelijk gewoon bezichtigen maar bent u op zijn minst nieuwsgierig naar de...

... Indeling
Begane grond: Ondanks dat het meeste bezoek bij dit soort huizen "achterom" komt, starten wij bij de voordeur. Nadat deze voor ons is geopend staan we in de hal. Hier bevindt zich de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Snel lopen we verder naar de woonkamer. Deze woonkamer heeft aan de voorkant een erker met een aantrekkelijk vrij uitzicht over de omgeving. Verder heeft de woonkamer een trap-/kelderkast. Nog weer verder gelopen komen we in de keuken. Deze keuken heeft een enigszins gedateerd maar verzorgd keukenblok. Aan inbouwapparatuur is aanwezig een gaskookplaat, een afzuigkap, een oven en een koelkast. Ook de geiser is hier opgesteld. Het achter-portaal geeft toegang tot buiten maar ook tot het separate toilet en de badkamer. Deze badkamer heeft een douche en een wastafel.

1e Verdieping: Vanaf de overloop is er een deur naar de slaapkamer aan de voorkant van het huis. Dit is tegelijk de hoofdslaapkamer. Aan de achterkant van het huis bevinden zich nog eens twee slaapkamers. In één slaapkamer is er een trap naar de zolder.

2e Verdieping: De tweede verdieping heeft een voorzolder en een zolderkamer. Er zijn op deze verdieping goede mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en achterzijde.

Jeuken uw handen ook? En kunt u niet wachten om hier aan de slag te gaan om van deze super interessante woning een plaatje te maken? Dan hoeft u niet lang te wachten want een snelle oplevering behoort tot de mogelijkheden!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
G
Verwarming
gaskachels

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²
Perceeloppervlakte
363 m²
Inhoud
361 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 200 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*