Omschrijving

Op een rustige locatie aan een woonerf ligt in een doodlopende straat deze tussengelegen drive-in woning met vrij en groen uitzicht. De woning is goed onderhouden en kent grotendeels een moderne afwerking. Daarnaast is de woning ook duurzaam afgewerkt, wat ook blijkt uit het mooie energielabel A+. Het huis heeft een oprit met inpandige garage en ook is er een werkkamer op de begane grond gelegen met tuincontact. De tuin is later uitgebreid met de aankoop van een extra perceel van ca 150 m2 welke nog qua invulling alle mogelijkheden biedt. Uitvalswegen, wandelgebied, basisschool en winkels bevinden zich in de directe nabijheid.

Indeling
Voortuin/ oprit, entree, hal met meterkast, toegang tot de inpandige garage met kantelpoort. Gang met trappenhuis, berging met C.V.-installatie en wasmachine-aansluiting. Geheel betegeld toilet met fonteintje. Hier is o.a. een werkkamer gelegen en via een aangebouwde serre met schuifpui is de recent aangelegde tuin te bereiken. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en nieuwe schutting. Het later aangekochte perceel moet nog afgewerkt, ingericht en omsloten worden.

Eerste verdieping
Middels open trap toegang tot de ruime woonkamer met houten plankenvloer en de ruime separate leefkeuken met een moderne installatie in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur; voorzien van 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, oven en afzuigkap.

Tweede verdieping
Deze verdieping biedt plaats via de gesloten overloop aan drie slaapkamers en de geheel betegelde badkamer met ligbad-, douchecombinatie, wastafel en 2e toilet.

Bijzonderheden
* energielabel A+;
* dak geheel vernieuwd inclusief isolatie (2023);
* grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing;
* muren van binnen uit na-geïsoleerd;
* 14 zonnepanelen (in eigendom);
* C.V.-combi HR installatie (in eigendom);
* aanvaarding in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 215.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Energie

Energielabel
A+

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²
Perceeloppervlakte
266 m²
Inhoud
480 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
14 m²
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*