Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85
Einthovenpad 85

Einthovenpad 85

Rotterdam

prijs op aanvraag

Omschrijving

Wat een ruimte en luxe aan het Einthovenpad. Je bent er!

Op het sfeervolle Park 16hoven aan de rand van Overschie vind je aan het Einthovenpad een prachtige acht-kamer woning met alle ruimte die je je maar kunt wensen. Bij het betreden valt het je direct op, er schijnt heerlijk veel licht deze nieuwbouwwoning binnen.

Zowel de voor- als achterkant van de ruimte bestaan bijna volledig uit strakke raamwerken, zodat je je ook binnenshuis door de groene omgeving heerlijk ‘buiten’ voelt.

Indeling:
Hal, toilet met een hoogglans witte tegel en fontein. Op de begane grond is er gekozen voor een nette witte tegelvloer die je ook ziet terugkomen in het toilet. De paneeldeuren zorgen beneden voor een authentieke sfeer in dit comfortabele nieuwbouwhuis. Voor de finishing touch is er een elektrische inbouw openhaard gesitueerd in de woonkamer. Schuif de ramen beneden open en haal buiten naar binnen. Tevens is er een airco aanwezig in de woonkamer, grootste slaapkamer en de kinderkamer. Zo zit je er in de zomer koel bij.

Droomkeuken die volledig bij de stijl van de woning past en van alle gemakken is voorzien. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Compleet en volledig uitgerust met Siemens inbouwapparatuur. Zo vind je er een Quooker, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, oven, aparte magnetron, koelkast, vrieskast, zeeppomp en vaatwasser. Met de ruime keukenbladen kun je je naar hartenlust met meerdere personen storten op je culinaire creaties.

Via de entree heb je toegang tot de royale werkkamer. Dit is natuurlijk ook prima in te richten als een speelkamer of tuinkamer. Handig: deze kamer heeft een eigen ingang van buitenaf.

Eerste etage met drie kamers en prachtige badkamer:
Via de gestoffeerde trap gaan we naar boven. De overloop biedt toegang tot de drie ruime slaapkamers, waarvan er nu één gebruikt wordt als inloopkast. Op deze etage zie je een soortgelijke vloer terug als bij de begane grond. Dit zorgt voor een fijne eenheid in het huis. Alle kamers zijn voorzien van extra stopcontacten en de grootste slaapkamer beschikt over een extra televisie-aansluiting. Op de eerste etage vind je ook de strak afgewerkte en moderne badkamer. Deze heeft een wastafel met meubel en een ruim bad met aparte inloopdouche.

Tweede etage met twee ruime kamers en dakterras:
Via de tweede trap komen wij aan op de tweede etage. Deze etage is verdeeld in twee lichte kamers met een grote ruimte om zelf in te vullen, nu dient het als hobbyruimte. Vanuit hier stap je het grote zonnige dakterras op.
Op deze etage vind je ook een wasruimte, met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Alle ruimte én groen in de tuin. De fijn beschutte en ruimtelijke achtertuin heeft een fijne mix van groen en leefruimte. Er is een fijne chill-hoek gecreëerd met een witte tegel zodat je na een lange dag binnen enkele seconden kunt neerploffen op je loungebank.

Natuur, gemak en luxe: Park 16Hoven.
Het Park16Hoven is een wijk waar echt iedereen zich thuis zal voelen. De variatie aan woningen, natuur, voorzieningen en leeftijdsgroepen maken dit park tot een perfecte woonplek. Met de op fietsafstand gelegen Middel Delfland, Vlinderstrik en Schierzone kun je je binnen de kortste tijd in nóg meer natuur begeven. Liever even de stad in? Ook dat is snel en makkelijk geregeld. Metrostation Melanchtonweg verbindt jou in no-time met het centrum van Rotterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2016;
- Woonoppervlakte ca. 183 m2;
- Energielabel A;
- SWK Garantiecertificaat;
- Riant dakterras;
- Parkeerplaats op eigen terrein;
- Airco (optie tot overname) in de woonkamer en twee slaapkamers;
- Tuin gelegen rondom;
- Oplevering in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
183 m²
Perceeloppervlakte
136 m²
Inhoud
626 m³
Buitenruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*