Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C
Egelenburgerlaan 1C

Egelenburgerlaan 1C

Alkmaar

€ 250.000,- k.k.

Omschrijving

LET OP: OPEN HUIS zaterdag 1 juni 2024 van 09.30-11.30 uur; meld je aan door uitsluitend een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer te sturen naar info@pinedomakelaardij.nl dat je aanwezig bent. Je kunt gedurende deze tijden vrij inlopen.

Een unieke kans! Dit appartement, gelegen aan de Egelenburgerlaan, is getransformeerd van bakkerij tot woning en nog volledig naar eigen wens in te richten. Hier krijg je de mogelijkheid om echt jouw eigen thuis te creëren. Het appartement heeft energielabel A en bevindt zich op een geweldige locatie. Je woont op steenworp afstand van het hart van de stad, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Let op: de appartementen worden in de huidige casco staat opgeleverd. Kortom, een appartement dat garant staat voor veel woonplezier!

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
Parkeerplaats: € 25.000,- k.k.
Totale koopsom: € 275.000,- k.k.

Over de ligging en de buurt:
Dit fraaie (gerenoveerde) appartement is in 2023 geheel verbouwd en gelegen aan de Egelenburgerlaan in Alkmaar. Het appartement bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke buurt, vlakbij het gezellige stadscentrum. Op fietsafstand vind je diverse mooie natuurgebieden, waaronder park Westerhout, Cultuurpark de Hout, park Oosterhout en het Heilooërbos. Je hebt hierdoor tal van mogelijkheden voor wandelen, fietsen en recreatie in de dichte omgeving. Daarnaast zijn er diverse sportvoorzieningen op korte fietsafstand gelegen, waaronder een voetbalclub, tennis- en padelvereniging en sportschool.

Je woont op steenworp afstand van de bruisende binnenstad. Het centrum van Alkmaar voorziet jou van winkels voor je dagelijkse boodschappen, boetieks, speciaalzaken en grote winkelketens. Voor een hapje of drankje kun je terecht bij een van de vele gezellige restaurants, cafés en terrassen.

De dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang, basisschool, het ziekenhuis en het voortgezet onderwijs zijn allemaal op loopafstand gelegen. Zowel het treinstation als de bushalte liggen vlakbij het appartement, waardoor je toegang hebt tot uitstekende openbaar vervoersverbindingen. Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen. De A9 ligt om de hoek.

Indeling van het appartement:

Begane grond:
Via de straat bereik je de voordeur van dit charmante appartement. Bij binnenkomst stap je direct de ruime woonkamer binnen. De woonkamer is momenteel nog voorzien van een cementdekvloer, die nog volledig naar eigen wens afgewerkt kan worden. De woonkamer is uitgerust met twee grote raampartijen. Hierdoor geniet je van een overvloed aan natuurlijk licht in de ruimte.

Dankzij de beschikbare ruimte is er in de woonkamer genoeg plek voor een gezellige zithoek en een mooie keuken met inbouwapparatuur. Via de woonkamer zijn de slaapkamer en badkamer van het appartement bereikbaar. Deze ruimtes zijn nog helemaal naar eigen smaak in te richten. De slaapkamer beschikt over een groot raam, waardoor de lichtinval uitstekend is. De badkamer van het appartement is nog leeg en dient nog voorzien te worden van een vloer, wandafwerking en sanitair.

Er is ook nog een berging in het appartement aanwezig. Hier heb je ruimte om je spullen op te bergen.

Parkeren:
Het is betaald parkeren rond het appartement (vergunningen). Verder is het koper verplicht om de bij het appartement behorende parkeerplaats bij te kopen tegen een koopsom van € 25.000,- k.k.

VVE in oprichting:
In 2023 is de voormalige (bakkerij)winkel met bovenwoning verbouwd/gerenoveerd tot de huidige 4 appartementen met 3 parkeerplaatsen. Na verkoop van alle appartementen zullen de nieuwe eigenaren de VVE verder oprichten en een meerjarenonderhoudsplan opstellen in samenwerking met Smart VVE Beheer.

Opleverniveau:
Het appartement wordt opgeleverd:
- inclusief CV ketel
- technische voorbereidingen badkamer
- technische voorbereidingen keuken
- diverse wandcontactdozen
- cementdekvloer met vloerverwarming
- voorbereiding wasmachineaansluiting
- rookmelder
- enkele lichtpunten plafond
- volledig afgewerkte gemeenschappelijke entree

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De realiteit kan hiervan afwijken of er kan per abuis een onjuiste vermelding zijn gemaakt. Een kandidaat koper heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Kenmerken van het appartement:
• Compleet getransformeerd appartement
• Casco oplevering
• Nog volledig naar eigen smaak in te richten
• Lichte woonkamer en ruime slaapkamer
• Vloerverwarming in gehele pand
• Gelegen vlakbij het stadscentrum
• Veel voorzieningen dichtbij
• A9 om de hoek
• Voorlopige VVE bijdrage: € 135,73 per maand
• Energielabel: A
• Volledige eigendom
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
nieuwbouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
schilddak
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Intergas CW3, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
40 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*