Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14
Eerbeekseweg 14

Eerbeekseweg 14

Loenen

€ 719.000,- k.k.

Omschrijving

Een prachtig gemoderniseerde en verduurzaamde vrijstaande woning met een verrassend ruime tuin.

Hier heb je de kans om te wonen in een prachtig vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 191 m² op een riant perceel van 726 m². Je betreedt de woning via de uitgestrekte tuin, geniet van de lichte ruimtes door de grote raampartijen, en profiteert van moderne voorzieningen zoals een ruime keuken met hoogwaardige apparatuur en twee compleet modern ingerichte badkamers. Deze woning biedt ook veel flexibiliteit dankzij de vier verschillende slaapkamers, een royale kelderruimte en een sfeervol afgewerkt tuinhuis met glazen schuifwanden.

De Eerbeekseweg in Loenen ligt in een rustige en groene omgeving met tal van voorzieningen op korte afstand. Winkelvoorzieningen, scholen en sportfaciliteiten zijn eenvoudig te bereiken. Bovendien zijn zowel de uitvalswegen als het openbaar vervoer goed toegankelijk, wat zorgt voor een snelle verbinding naar omliggende steden. De natuurlijke omgeving biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden, ideaal voor natuurliefhebbers.




Indeling
Begane grond
Binnenkomen doe je hier niet aan de voor- maar aan de achterzijde. Start in de prachtige achtertuin en betreed de ruime en lichte entree met speelse plavuizenvloer. Linksaf bevindt zich de bijkeuken met toegang tot de eerste moderne badkamer, voorzien van betonlook tegels, een ligbad, inloop regendouche, wastafelmeubel met dubbele kraan en een designradiator. Rechtdoor loop je langs het toilet en de eerste slaapkamer, ideaal als knus kantoor of studieruimte, evenals een bergkast met witgoedaansluitingen.

De verlengde hal, met trapopgang en toegang tot de grote kelderruimte, leidt je naar de royale tweede slaapkamer, uitgerust met een kleedruimte achter het bed, en een keurige afwerking met een nette laminaatvloer en een inbouwkast. Deze hal staat in open verbinding met de lichte woonkamer, waar grote raampartijen, een donkere laminaatvloer met hoge plint, en een gezellige zithoek je direct een gevoel van thuiskomen geven. Daarnaast is er een aangrenzende zitkamer die ook als werkruimte kan worden gebruikt.


Eerste verdieping
Eerste verdieping
Kom boven op een ruime en lichte overloop, met toegang tot een knusse slaapkamer die profiteert van een prachtige lichtinval door het grote raam en een nette afwerking met een laminaatvloer. Daarnaast bevindt zich hier de ruime tweede badkamer, voorzien van modern betonlook tegelwerk, vloerverwarming, een inloop regendouche, wastafelmeubel en hangend toilet.

Ga verder naar de eetkamer, die niet alleen royaal is maar ook heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Hier is voldoende ruimte voor een grote eethoek waaraan jullie gezellig de dag bespreken, en de open keuken heeft alles wat je nodig hebt voor jouw culinaire hoogstandjes. Je vindt er een modern keukenmeubel en kookeiland met ontbijtbar, en hoogwaardige apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, stoomoven, combi-oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot het ruime balkon, waar plaats is voor een comfortabel zitje.

Tweede verdieping
Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping waar een ruime overloop je verwelkomt. Hier tref je de berging met de cv-installatie, de hybride warmtepomp en de energiebatterij. Daarnaast is er een royale vierde slaapkamer, die in open verbinding staat met de overloop. Dankzij de dubbele dakkapel is ook deze verdieping goed verlicht, en biedt opbergruimte achter het knieschot voldoende mogelijkheden om spullen netjes weg te bergen. De keurige afwerking met laminaatvloer is ook hier weer terug te vinden.

Tuin
De buitenruimte begint aan de voorzijde met een groen aanzicht en een eigen oprit met royale parkeergelegenheid. Aan de achterzijde vind je een riante tuin, fraai en groen aangelegd met een weids gazon en meerdere zitplekjes, ideaal voor gezellige tuinfeesten en barbecues. Een prachtig afgewerkt tuinhuis met glazen schuifwanden en zorgt ervoor dat je in elk seizoen van de buitenruimte kunt genieten.

Bijzonderheden
Bijzonderheden
• Woonoppervlakte: 191 m²
• Perceeloppervlakte: 726 m²
• Inhoud: 775 m³
• Prachtig gemoderniseerde, verduurzaamde en vrijstaande woning
• 16 zonnepanelen
• Hybride warmtepomp
• Energiebatterij
• Instapklaar
• Moderne keuken met hoogwaardige apparatuur op de eerste verdieping
• Vier slaapkamers
• Twee compleet modern ingerichte badkamers
• Vloerverwarming in de tweede badkamer
• Dubbele dakkapel op de tweede verdieping
• Grote kelderruimte
• Riante fraai aangelegde tuin met prachtig tuinhuis
• Eigen oprit met royale parkeergelegenheid

Deze woning verenigt modern comfort met een ruimtelijk buitenleven; ideaal woongenot voor het hele gezin.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 719.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
airconditioning en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
A++
Verwarming
c.v.-ketel en warmtepomp
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
190 m²
Perceeloppervlakte
726 m²
Inhoud
744 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in centrum, in woonwijk en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*