Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17
Eduard Künnekehof 17

Eduard Künnekehof 17

Utrecht

€ 850.000,- k.k.

Omschrijving

Eens in de zoveel tijd komt er een huis voorbij waar het hart sneller van gaat kloppen! Vol enthousiasme bieden wij jou aan; deze fantastische, vrijstaand geschakelde villa in Terwijde West. Dit fraai vormgegeven huis is goed afgewerkt en prachtig bij het water gelegen in 1 van de groenste delen van Leidsche Rijn. De woning is ca. 140 m² woonoppervlakte / bouwjaar 2004), heeft alle luxe gemakken en is instapklaar zodat je er direct in kan.

Deze 4-kamer eengezinswoning, gelegen op een perceel van maar liefst 245m² eigen grond, heeft een royale tuingerichte woonkamer, een moderne open keuken, 3 multifunctionele (slaap)kamers op de verdieping, een eigen oprit met plaats voor twee auto’s en een inpandige berging.

Verder is kenmerkend voor de woning de aansprekende architectuur met grote glazen pui en vide, de groene ligging op een verkeersluw eiland in het waterrijke Terwijde West. De wijk is ruimtelijk van opzet met veel groen en speelruimtes. Het huis is geschakeld middels garages waardoor er een vrijstaande situatie ontstaat. De woning heeft een royale, brede achtertuin op het zuid-westen heb je fijn de zon in de middag en avonduren. De tuin heeft een mooie ligging en veel privacy met aangrenzend groene wadi’s en fraai uitzicht op het water. Het huis is verder voorzien van 30 zonnepanelen, HR++ ramen en het hoogste energielabel A++++, wat het plaatje compleet maakt!

Locatie
Tevens kent de woning een uitstekende centrale ligging nabij alle wenselijke voorzieningen zoals: Het Leidsche Rijn Centrum, Treinstation Terwijde, winkelcentrum Terwijde, Gezondheidscentrum 't Zand, kinderopvang, diverse onderwijsvoorzieningen, mooie bioscoop, verschillende horeca zoals Deng, Restaurant zuiver en Key West. Haarrijnse plas, Maximapark, allerlei sportfaciliteiten (zwembad Fletiomare, sportpark De Paperclip, Desto, sportcentrum Oudenrijn, VV De Meern, etc.).

De uitvalswegen A2/A12/A27/A28 en natuurlijk de stad Utrecht op ca. 15 minuten fietsafstand.

Centrale ligging in het land:
Amsterdam centrum: 33 minuten
Zuidas: 29 minuten
Schiphol: 31 minuten
Amstelveen Centrum: 26 minuten
Den Bosch Centrum: 48 minuten
Den Haag Centrum: 54 minuten
Rotterdam Centrum: 54 minuten
Arnhem Centrum: 59 minuten
Indeling:
Wij nemen je mee naar een huis dat tot in de puntjes is verzorgd. Op een bijzonder heerlijke plek! Het comfort van de stad en de ruimte van buiten.


Begane grond:
Entree, hal voorzien van grote glaspartij en stalen deur met toegang naar de keuken en de woonkamer, meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fontein, trapopgang naar de eerste verdieping, en praktische trapkast met garderobe en bergingsmogelijkheden.

Als je in de woonkamer komt merk je gelijk dat dit een bijzondere woning is. De woonkamer met keuken zijn gezamenlijk ca 70m2. Wat gelijk een gevoel van ruimte geeft. Door de bijzondere architectuur met vide en de grote glazen pui is er veel licht in de woning wat zorgt voor een aangename leefruimte.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne open keuken voorzien van een openslaande deuren naar de voortuin. Het grote kookeiland biedt genoeg plaats om gezellig met het gezin, de familie of vrienden te eten en/of te borrelen! Deze mooie, complete zwarte keuken met eikenstructuur is in 2021 geplaatst en voorzien van alle gemakken en alle wenselijke inbouwapparatuur zoals; 4-pits inductiekookplaat van Bora met ingebouwde afzuigsysteem, Quooker, vaatwasser, 2 combiovens, grote koelkast, grote vrieskast. De kasten zijn voorzien van ladekorven waardoor je de opbergruimte maximaal kan benutten.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de royale, tuingerichte woonkamer voorzien van een vide en bijzondere grote glazen pui (bijna 7 meter hoog). Op de echt zonnige dagen kunnen de screens ervoor zorgen dat het behaaglijk blijft binnen. De screens hebben een anti inkijk functie. Wel naar buiten kijken, niet naar binnen kijken.
De woonkamer is bijzonder groot, heeft een breedtemaat van maar liefst ca. 9 meter met toegang naar de heerlijk groene achtertuin met uitzicht op het water. De woonkamer is bijzonder licht dankzij de grote raampartijen en laat zich eenvoudig indelen. Ideaal voor een groot gezin! De gehele begane grond is voorzien van een moderne gietvloer, en een strak gestucte wand- en plafondafwerking.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met ruimte voor thuiswerkplek aan de vide, 3 slaapkamers, badkamer en berging met opstelplaats voor de wasmachine en droger.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de “masterbedroom” met grote raampartijen en de vide en uitzicht op de tuin, de groene omgeving en het water. De grote glazen pui is aan de buitenkant voorzien van elektrische screens en aan de binnenkant van elektrische verduisterende/ warmte werende plisségordijnen. Vanuit je bed kun je deze bedienen met afstandsbediening.

Aan de voorzijde bevinden zich twee multifunctionele (slaap)kamers die uitkijken op de voortuin. De complete en moderne badkamer is voorzien van een regendouche, hangend toilet, een ruim ligbad met massagejets, een uniek wastafelmeubel met dubbele waskommen en een designradiator. De extra berging op de overloop biedt ruimte voor het plaatsen van een wasmachine, droger en spullen om op te bergen. Netjes achter de deuren verwerkt zodat het uit het zicht is.

Tuin:
Omdat de woning is gesitueerd op het einde van de doodlopende hof, heb je geen verkeer voor je woning en is het rustig gelegen met veel privacy. Deze woning heeft maar liefst 2 fijne tuinen waar je kunt loungen.

Wat een plaatje! In deze fraai aangelegde achtertuin beleef je 365 dagen per jaar het ultieme vakantiegevoel! De brede en sfeervol aangelegde achtertuin (bijna 10 meter breed) is voorzien van verschillende terrassen zodat je altijd kan kiezen om in de zon of de schaduw te zitten. De tuin heeft een prachtig uitzicht op een groenstrook met mooie bomen en een waterpartij.

Verder heeft de tuin een jacuzzi, terrasoverkapping en een vijver. De luxe jacuzzi voor 5 personen hoort bij de woning en blijft achter na de verkoop. Het wordt volledig verwarmd door de zonnepanelen. Dus relax plezier gegarandeerd! Achter in de tuin heeft de huidige bewoner een terrasoverkapping gecreëerd zodat je altijd lekker buiten kunt leven. Welk seizoen het ook is, genieten kun je volop in deze heerlijke tuin! De tuin ligt op het zuidwesten dus na het werk kun je nog heerlijk vertoeven in de tuin. Via de achterom heb je toegang tot de wadi voor meer ruimte en recreatie. Afhankelijk van de seizoenen, kun je zwemmen, een heerlijke ronde schaatsen of naar de recreatieplas de 'Haarrijnse Plas'!

De voortuin aan de voorzijde, gelegen op het zuidoosten, biedt ook een heerlijke plek om ’s ochtend en middags van het zonnetje te genieten. ’s Ochtends koffie drinken in het zonnetje en ‘s middags lekker loungen in de tuin.

De berging biedt voldoende ruimte voor het overdekt en afgesloten stallen van fietsen en opbergen van spullen. De oprit biedt ruimte voor het parkeren van 2 auto’s. Kortom, parkeren is geen probleem!




Bijzonderheden:
Bouwjaar 2004;
Woonoppervlakte ca. 140 m²;
Perceeloppervlakte 245m² eigen grond;
Volledig geïsoleerd, HR++ ramen en voorzien van Energielabel A++++;
Gasvrije en energiezuinige woning;
Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels stadsverwarming;
De woning beschikt sinds 2023 over 30 zonnepanelen;
Keuken + inbouwapparatuur van 2021;
De woning beschikt bijna geheel over elektrische buitenzonwering;
2 parkeerplekken op eigen oprit, vrij parkeren in parkeervakken voor aan de hof;
Maar liefst 2 tuinen op oosten/zuiden en westen;
Perfecte familiewoning op een riant perceel met uitzicht op het water;
Gelegen in 1 van de groenste delen van Leidsche Rijn;
Gehele woning schilderwerk uitgevoerd juli 2020;
Muren en plafonds gehele benedenverdieping voorzien van nieuw stucwerk in 2023;
Meterkast vernieuwd en voorzien van 3-fasen in 2023;
Toiletten vernieuwd in 2023;
Mogelijkheid tot creëren van 4e slaapkamer op 1e verdieping;
Erfpacht, canon eeuwigdurend afgekocht, AV 1989;
Oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN? Dat kunnen wij ons voorstellen. Neem contact met ons op, wij laten je deze prachtige woning graag van binnen zien!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 850.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, buitenzonwering, zonnecollectoren en jacuzzi

Energie

Energielabel
A++++
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m²
Perceeloppervlakte
245 m²
Inhoud
552 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 83 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*