Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255
Dr. J. Presserstraat 255

Dr. J. Presserstraat 255

'S-Gravenhage

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Keurige eengezinswoning in Houtwijk met eigen overdekte parkeerplaats! Deze tussenwoning is voorzien van een moderne keuken en badkamer, 2 dakkapellen waardoor totaal 5 slaapkamers en niet te vergeten een fraaie achtertuin op het Zuidoosten.
Voor deze woning geldt een perceel van ca. 92m2 en een woonoppervlak van ca. 117m2.
Erfpacht is afgekocht tot 14 april 2032. Energielabel A.
Een gunstige ligging t.o.v. winkelcentra Houtwijk en Loosduinen, sportverenigingen zoals voetbal, hockey, zwembad De Boetzelaer, Martial Arts en niet te vergeten De Uithof met een ruime keuze uit (sport-) activiteiten. Meerdere scholen waaronder internationale school Kijkduin.
Openbaar vervoer (tram 2, bus 21 en 26) met een goede verbinding naar het centrum van Den Haag en Centraal Station. Prima gelegen t.o.v. uitvalswegen waaronder A4.
De boulevard, duinen en het strand van Kijkduin zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen met gezellige horeca en breed strand maar ook de Zandmotor met watersportmogelijkheden zoals kitesurfen en wingfoilen.

Indeling:
Entree tot de woning, hal met meterkast (10 groepen) en modern volbetegeld toilet met hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje.
Fijne woonkamer met veel lichtinval door de rustige kleurstelling en grote plavuizen. Toegang tot de fraaie achtertuin met een gunstige zonligging en verzekerd van veel zonuren door de vrije ligging en leuke doorkijk. Handig is de houten berging en achterom.
Aan de voorzijde van de woning een smaakvolle keuken in hoekopstelling met o.a. een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, oven, apothekerskast en een losstaande koel-/vriescombinatie.

1e verdieping: overloop, masterbedroom aan de voorzijde van de woning over de volle breedte van de woning. Moderne volbetegelde badkamer met een douchecabine, breed wasmeubel, opstelplaats voor een was-droogcombinatie, handdoekenradiator en een 2e toilet met een hangcloset en een inbouwreservoir. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning met elk een groot dakraam.

2e verdieping: overloop met veel ruimte door de dakkapel aan de achterzijde. Opstelplaats voor een cv-ketel (ATAG 2021). Slaapkamer aan de achterzijde van de woning met een leuk uitzicht. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een dakkapel.

Kenmerkend voor dit object is de energiezuinigheid met energielabel A, eigen parkeerplaats en moderne keuken en badkamer maar ook de 2 dakkapellen.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is voor onbepaalde tijd uitgegeven waarbij de canon is afgekocht tot 14 april 2032, waarbij de grondwaarde is vastgesteld op ca. € 12.727,49.
Dit recht van erfpacht kan worden omgezet in een eeuwigdurend afgekocht recht van erfpacht. De kosten voor deze omzetting bedragen ca. € 13.100,- per 31 december 2022 waarbij ook de beheerkosten gelijk kunnen worden afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1977
- Plat dak is vervangen in 2015
- Voegen geïmpregneerd in 2019
- 4 zonnepanelen geplaatst in 2023
- Kruipruimte is van isolatiekorrels voorzien
- Energielabel A
- Woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
- Begane grond is voorzien van plavuizen
- Eerste en tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van ATAG, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²
Perceeloppervlakte
92 m²
Inhoud
372 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 44 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*