Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759
Dotterlei 759

Dotterlei 759

Capelle Aan Den IJssel

€ 382.000,- k.k.

Omschrijving

Voor wie op zoek is naar een zeer royaal appartement, is dit bij uitstek een appartement met potentie! De lichte woonkamer met aangrenzende eetkamer, de keuken, slaapkamers, alles is ruim opgezet! Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is het appartement voorzien van een balkon. Met de berging in de hal naast de voordeur en de berging op de begane grond, is hier aan bergruimte ook zeker geen gebrek. Mist u toch wat opbergruimte? Verkopers bieden eventueel een losse garagebox te koop aan voor € 35.000,-. Mogen we u snel een rondleiding door het appartement geven?

Begane grond
Hier treft u het bellentableau en de brievenbussen, de hal is afgesloten en biedt u toegang tot de bergingen, liften en trappenhuis.

Verdieping
Entree en hal, hier bevindt zich een schuifdeurkast voor de garderoberuimte en vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken van de woning. De woonkamer heeft een fijn formaat en dankzij de gunstige ligging is de woonkamer heerlijk licht. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en er ligt een laminaatvloer. Een deur geeft toegang tot het balkon. Aan de woonkamer grenst de halfopen eetkamer, dit is oorspronkelijk een slaapkamer, maar is momenteel bij de woonkamer getrokken en in gebruik als eetkamer. De keuken ligt aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en oven. Tevens bevindt zich in de keuken een inbouwwasmachine, van slechts een half jaar oud. Vanuit de keuken is er een deur die toegang geeft naar het balkon aan de voorzijde.

Er zijn 3 (voorheen 4) slaapkamers. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van behangen wanden en van een tapijtvloer. Slaapkamer 2, die gelegen is aan de achterzijde, is voorzien van behangen wanden en van een laminaatvloer. De derde slaapkamer betreft een extra geluidsisolerende kamer, ideaal dus als game- of filmkamer. Uiteraard is het ook mogelijk om deze kamer in te richten als slaapkamer. Naast slaapkamer 1 bevindt zich een walk-in closet, wie wil dat nu niet!? De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine en wastafel met badkamermeubel. Het separaat toilet bevindt zich naast de badkamer en is eveneens geheel betegeld, voorzien van een hangend closet.

Balkon
Dit appartement is voorzien van maar liefst 2 balkons, één aan de voor- en de ander aan de achterzijde. Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het zuidoosten, hier geniet u dus volop van het zonnetje. Om deze reden is er zonwering aanwezig. Op dit balkon is dankzij de verspringing van de eetkamer meer ruimte om te zitten, dit plekje biedt zitgelegenheid voor ca. 4 - 6 personen! Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het noordwesten.

Garage
Het is mogelijk om een losse garagebox bij het appartement te kopen voor € 35.000,-.

Bijzonderheden
- energielabel C;
- V.v.E.-bijdrage: € 278,58 (excl. voorschot stookkosten à € 127,50)
- eventueel is er een garagebox te koop.

Ligging
Het appartement is zeer centraal gelegen in de wijk Schenkel. In de directe omgeving bevinden zich diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Een goede verbinding naar Rotterdam met het openbaar vervoer is ook in de nabije omgeving aanwezig. Net zoals diverse uitvalswegen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 382.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
5
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering en lift

Energie

Energielabel
C
Verwarming
blokverwarming
Warm water
centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Buitenruimte oppervlakte
25 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Garage
garagebox
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*