Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39
Dorsvlegel 39

Dorsvlegel 39

Bergharen

€ 498.000,- k.k.

Omschrijving

In het Gelderse Bergharen vindt u deze fraaie tweekapper, geschikt voor samenwoners en gezinnen! Dit (t)huis is gelegen aan een rustige weg in een kindvriendelijk buurt, een speeltuintje vindt u om de hoek.

Vanuit de forse woonkamer en open keuken heeft u door de flinke raampartijen direct een klik met de tuin. Als u lekker aan het kokkerellen bent, kunt u uw spelende kinderen prima in de gaten houden als ze in de ruimte tuin aan het spelen zijn.
Als we een verdieping stijgen, vinden we naast twee slaapkamers een stijlvolle badkamer, voorzien van onder andere een douche, bad, dubbele wastafel en toilet. Een lekker warm bad tijdens een gure herfstdag, heerlijk!
Hadden wij al aangeven dat er op de tweede verdieping ook nog eens derde ruime slaapkamer te vinden is? Nee? bij deze dan! Is dit te weinig dan biedt de grote slaapkamer op de eerste verdieping nog mogelijkheden tot splitsing in twee slaapkamers.
Dit (t)huis is voorzien van zonnepanelen en airco. Iets wat in deze tijd zeker niet mag ontbreken.
O ja, het huis is voorzien van het mooie energielabel B.

Ligging:
Bergharen is een dorp dat gelegen is in de gemeente Wijchen. Dit rustige dorp is ligt naast een rivierduin, die zich van Heumen tot Horsen uitstrekt en grotendeels met bos begroeid is.
Ontspannen in de natuur is hier dan ook geen probleem. Fietsen of lopen door de prachtige natuur, heerlijk toch?
Primaire voorzieningen zoals een basisschool en huisarts zijn aanwezig, evenals diverse kinderopvanglocaties.
Voor de dagelijkse boodschappen of winkelen kunt u naar de naastgelegen dorpen Wijchen en Druten. Ook zijn hier diversen middelbare scholen.
Bergharen is gelegen nabij verschillende uitvalswegen, waaronder de A73 en A50. Nijmegen is binnen een kwartier te bereiken met de auto.


Begane grond:
Bij binnenkomst via de voordeur komt u in de entree met toegang tot het toilet, woonkamer en inpandige garage. De trap naar de eerste verdieping en meterkast zijn hier ook.
Als u de ruime woonkamer binnenkomt ervaart u dit direct als een prettige ruimte met een sfeervolle uitstraling. Vanwege de U-vorm van deze ruimte is het mogelijk een aparte zithoek te creëren.
Door de vele raampartijen heeft u in deze huiskamer geen gebrek aan licht. Daarbij heeft u direct toegang tot de tuin via de openslaande tuindeuren aan de achterzijde.
Vanuit de woonkamer komt u in de keuken, voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de hal betreedt u de inpandige garage. Door de aansluitingen van de wasmachine en droger is deze ruimte uitermate geschikt om uw was te doen. Maar ook biedt deze ruimte mogelijkheden voor bijv. een hobbyruimte of speelkamer. Maar ook uw fietsen of motor kunnen hier prima terecht. En ook hier is veel lichtinval door de tuindeuren aan de achterzijde.

Eerste verdieping:
Via de trap komt u op de overloop. Aangrenzend hieraan zijn twee slaapkamers en de volledig uitgeruste badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is zeer ruim, maar heeft nog de mogelijkheid om een wand te plaatsen, zodat u een extra slaapkamer kunt creëren. Tevens heeft deze slaapkamer ook een inloopkast. Genoeg ruimte dus voor het opbergen van u kleding.
De badkamer is voorzien van een douche, heerlijk ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap komt u op de voorzolder, dit grenst aan de derde slaapkamer. Heeft u deze niet nodig? Wat dacht u dan van een werkkamer. Een heerlijke rustige en lichte ruimte. En achter de knieschotten is er voldoende plaats om uw spullen op te bergen. Maar ook hier is een inloopkast. Het dakraam zorgt voor een prettige lichtinval.
Op de voorzolder heeft tevens knieschotten voor al uw spullen. Dus aan opbergruimte komt u niet te kort.

Tuin:
De woning heeft zowel een voor- als achtertuin zoals u al heeft kunnen lezen. Beide tuinen zijn netjes aangelegd en makkelijk te onderhouden.
De achtertuin heeft een terras dat grenst aan de keuken en te bereiken via de openslaande deuren evenals de deur van de inpandige garage. Aan de achterzijde van de tuin is ook een terras. Voldoende keuze om te kijken waar het zonnetje is om heerlijk een kopje koffie te drinken of een avondje borrelen met vrienden / familie op een zwoele zomeravond.
De stijlvolle vijver maakt het plaatje compleet. Genieten toch?


Bijzonderheden:
- Fraaie woning
- Ruime kavel
- Ruime open keuken
- Drie slaapkamers
- Ruime badkamer
- Energielabel B
- Zonnepanelen
- Airco
- Inpandige garage
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 498.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
schilddak
Voorzieningen
tv kabel, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Vaillant eco TEC plus, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m²
Perceeloppervlakte
334 m²
Inhoud
606 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
24 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 133 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*