Omschrijving

Verrassend ruim en recent deels gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met een woonoppervlakte van 159m2, een inpandige multifunctionele ruimte aan de voorzijde en energielabel C gelegen in Leveroy aan de doorgaande weg (Nederweert - Heythuysen) op een op het zuidwesten georiënteerd perceel van 329m2 met eigen achterom.

Deze woning biedt met name op de begane grond erg veel leefruimte met aan de voorzijde van de woning een multifunctionele ruimte van ca. 30m2 met eigen entree, welk bijv. kan worden gebruikt voor beroep aan huis, kantoor aan huis, werkkamer of hobbyruimte of gewoon als 2e woonkamer. Aan de tuinzijde bevindt zich de woonkamer met open keuken van ca. 42m2. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan een royaal (ca 16m2) en nette badkamer.

Belangrijkste kenmerken:
+ grotendeels kunststof kozijnen met triple glas,
+ Nefit cv-combiketel 2021
+ energielabel C
+ multifunctionele ruimte aan voorzijde (beroep-aan-huis) met eigen entree
+ rouime woonkamer met overkapping aan achterzijde
+ ruime keuken met nieuwe (2021) hoekopgestelde keuken voorzien van alle apparatuur
+ diepe zonnige achtertuin met achterom
+ 3 nette slaapkamers
+ dak is in juli 2024 vernieuwd
+ aansluiting voor krachtstroom aanwezig

Kortom een een woning met veel leefruimte en een inpandige ruimte voor aan-huis-gebonden beroep zichtbaar vanaf straatzijde !

Indeling

Begane grond: 
In de voorgevel aan de rechterzijde bevindt zich de entree met toegang tot de ontvangsthal met toiletruimte, trap naar verdieping en deur naar de multifunctionele ruimte.
Aan de linkerzijde van de voorgevel bevindt zich een pui met raampartij en deur naar de multifunctionele ruimte voorzien van tegelvloer en wanden voorzien van nieuw stucwerk.
Doorgang met toegang tot de was-/bergruimte en aansluitend deur naar de woonkamer aan de achterzijde. Deze woonkamer is royaal (ca. 5,2 bij 4,6m), is voorzien gashaard,  keramische tegelvloer ('houtlook'), nieuwe stucwerk wanden en een grote glazen pui (hout) met loopdeur die zorgt voor veel lichtinval en mooi open zicht via de overkapping naar de achtertuin.
De open keuken (ca. 6 bij 3m) is voorzien een mooie, ruime hoekopgestelde keuken (2021) met alle apparatuur zoals inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, 'quooker'-kraan, combi oven/stoomoven, magnetron, vaatwasser en vanzelfsprekend veel kastruimte. Aansluitend aan de keuken bevind zich een extra kastruimte / bijkeuken; handig voor de extra koelkast, diepvries of gewoon als voorraadkast. Deze kast kan evt. worden verwijderd waardoor de multifunctionele ruimte aan de voorzijde direct bereikbaar is.

1e verdieping:
Via de trap in de ontvangsthal is de ruime overloop op de 1e verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich 3 nette slaapkamers de badkamer en de cv-ruimte. Twee qua afmeting vergelijkbare slaapkamers (ca. 8m2 en 9,5m2) voorzien van laminaatvloer en stucwerkwanden bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De ouderslaapkamers (ca. 16m2) met laminaatvloer en stucwerk wanden, bevind zich aan de voorzijde en heeft een inloopkast.
De badkamer is geheel betegeld en biedt ruimte voor het hoekbad, dubbele wastafel en toilet.

2e verdieping:
De bergzolder is bereikbaar via een mangat op de overloop van de 1e verdieping

Tuin
De diepe achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is voorzien van een aan de woning gelegen royale overkapping van ca. 15m2; de perfecte plek om in de schaduw te genieten van mooie zomers dagen. De achtertuin van ca. 110m2 is grotendeels beklinkerd, met diverse borders en aan de achterzijde een vrijstaande tuinberging en achterom met grote poort. De voortuin met niveau verschil is netjes aangelegd en geheel beklinkerd. 

Over Leveroy
Leveroy is een landelijk dorp gelegen tussen Nederweert en Heythuysen.
In het dorp beschikt over diverse voorzieningen zoals een basisschool, diverse winkels zoals een bakker, verswinkel/ijssalon, een restaurant en café. Daarnaast heeft Leveroy een rijk vereniginsgleven zoals bijvoorbeeld voetbal- en tennisclub, harmonie en schutterij.
Het centrum van Nederweert en Heythuysen met een uitgebreid aanbod voorzieningen zoals bijv. supermarkten en winkels bevindt zich op zich 10 autominuten.
Tenslotte is de op- en afrit van de snelweg A2 richting Eindhoven & Maastricht net als Roermond goed bereikbaar.


Bent u op zoek naar een pand met veel leefruimte en een ruime tuin voor een gezin maar ook met mogelijkheden voor werk of beroep-aan-huis?
Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende bezichtiging in te plannen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 335.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en gashaard
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
159 m²
Perceeloppervlakte
329 m²
Inhoud
600 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
16 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 110 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*