Omschrijving

Vrijstaande kluswoning met zeeën van ruimte in het hart van Rhenoy!

Dit is een bijzondere kans in het hart van Rhenoy! Als je op zoek bent naar een groot stuk grond, de mogelijkheid om jouw eigen droomhuis te realiseren en waar in potentie het framework al voor je gelegd is, dan moet je zeker even verder lezen.

Deze woning uit 1900 biedt ruim 112m2 woonoppervlak op een perceel van maar liefst 865 m2. De huidige eigenaren hebben twee grote bergingen aangebouwd; ruimtes die veelzijdig kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld extra slaapkamers, een werkkamer of een praktijk aan huis.
Met twee - maar in potentie meer - slaapkamers, een ruime woonkamer en keuken en een grote tuin die vol staat met diverse fruitbomen en beplanting, is dit een woning die volop mogelijkheden biedt.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website.
In deze brochure vind je uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens.


Indeling
Je betreedt de woning via een hal met meterkast en toegang tot de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer is verdeeld over twee niveaus, wat vroeger gekenmerkt werd als een opkamer en een zitkamer.

De halfopen keuken van 16 m² is praktisch ingericht in een L-opstelling met dubbele wasbak, voldoende opbergruimte en een elektrische kookplaat. Deze ruimte is voorzien van een gashaard (de rest van de woning wordt verwarmd middels een CV met radiatoren).

Aansluitend ligt een ruime bijkeuken van 17 m² met een origineel granieten werkblad en spoelbak en een wasmachineaansluiting. Vanuit deze bijkeuken zijn diverse ruimtes te bereiken, te weten de badkamer, een separaat toilet, de beide bergingen en de trapopgang naar de bergzolder. De badkamer is uitgerust met inloopdouche en wastafel. De bergingen zijn respectievelijk 20m2 en 21m2 en bieden alle potentie voor bijvoorbeeld extra slaapkamers, een werkkamer of een praktijk aan huis. Vanuit hier is ook de tuin te bereiken. De achterste berging biedt dubbele deuren die je kunt openslaan richting de tuin.


Eerste verdieping
De eerste verdieping is ook echt een verdieping met potentie. Je vindt aan de voorzijde twee slaapkamers. De grote bergzolder is nu niet direct vanuit die verdieping bereikbaar, en is bereikbaar vanuit de bijkeuken, maar het biedt mogelijkheden om deze ruimtes met elkaar te verbinden!

De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn 12 m² en 14 m² groot, met dakkapellen die zorgen voor ruimte en veel natuurlijk licht. De bergzolder is 41 m² groot en is via een aparte trap bereikbaar. Het heeft een imposante nokhoogte van 3.28 meter. Deze bergzolder kan bijvoorbeeld prima worden omgetoverd tot extra slaapkamer(s) of werkkamer(s). Op deze verdieping vind je veel knieschotten voor extra bergruimte.


Tuin
De grote tuin is rijk aan bomen met stoofperen, appels, pruimen, rode bessen en kersen. Het aangrenzende terras onder de platanen bij de eerste berging biedt een heerlijke plek voor zomerse avonden. En hoewel de woning aan een doorgaande weg ligt, staat Rhenoy bekend om haar idyllische, rustige karakter: je zit hier eigenlijk altijd in de rust. Heerlijk toch?

Bijzonderheden
Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Rhenoy is een van de elf dorpen die samen de gemeente Geldermalsen vormen. Het dorp ligt direct aan de rivier de Linge en biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor prachtige wandel- en fietstochten. Rhenoy ligt centraal tussen de snelwegen A15 en A2; binnen 30 minuten ben je met de auto in Utrecht of Den Bosch. Voor voorzieningen, onderwijs en sport kun je uitwijken naar omliggende dorpen zoals Beesd, Geldermalsen, Asperen of Leerdam.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Dak
mansarde dak

Energie

Energielabel
G
Verwarming
c.v.-ketel en gashaard
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
cv-ketel van Intergas VR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²
Perceeloppervlakte
865 m²
Inhoud
654 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
88 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 710 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*