Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c
Dorpsstraat 29c

Dorpsstraat 29c

Overslag

€ 489.000,- k.k.

Omschrijving

Ontdek deze ruime, levensloopbestendige vrijstaande woning aan de rand van Overslag, omringd door het prachtige uitzicht op de polderlandschappen. Deze woning is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en voorzien van luxe extra's, zodat u meteen kunt genieten van optimaal wooncomfort.

Indeling:
Via de hal met garderobe bereikt u de lichte woonkamer met een sfeervolle haard en plavuizen vloer. Dankzij de vele raampartijen baadt de woonkamer in het daglicht en biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de omringende landerijen. De ruime woonkeuken is van alle gemakken voorzien, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap met afstandsbediening, combi-oven, koelkast, vaatwasser, stoomoven en magnetron. Het natuurstenen werkblad geeft de keuken een luxe uitstraling. Vanuit de keuken stapt u door de schuifpui zo de fraai aangelegde tuin in.

De woning beschikt over twee slaapkamers met een nette laminaatvloer. De recent gemoderniseerde badkamer (2023) is voorzien van een inloopdouche, modern wastafelmeubel en tweede toilet. Een apart gastentoilet is eveneens bereikbaar vanuit de hal, ook deze is in 2023 compleet vernieuwd.

De inpandige garage is te bereiken vanuit de hal en biedt plaats aan de wasmachine, droger en andere technische installaties. Er is ook een handige bergruimte met toegang tot een kelder, ideaal voor het opslaan van voorraad.
Middels een vlizotrap is de enorme zolderruimte te bereiken, deze kan eventueel met wat aanpassingen gebruikt worden om een extra slaapkamer of een grote hobbyruimte te creëren. Momenteel is deze ruimte in gebruik als opslagruimte.

Tuin:
De fraai aangelegde tuin rondom de woning biedt volop privacy en ontspanningsmogelijkheden. De tuin is netjes onderhouden met een gazon, diverse borders en is volledig afgesloten met een hekwerk en poort. De houten berging met sfeervolle overkapping is een heerlijke plek om van de tuin te genieten en heerlijk te borrelen met familie en vrienden.
De ruime oprit, met in- en uitrit, is voorzien van bestrating en beschikt over een carport met oplaadpunt voor een elektrische auto.

Algemeen:
- Woning is voorzien van 15 zonnepanelen.
- Oprit deels opnieuw bestraat (2024)
- Spouwmuurisolatie rondom
- Carport+Lader auto (2023)
- cv-ketel vernieuwd incl. leidingen (2022)
- Sanitair (2023)

Deze instapklare woning biedt comfort, privacy en een adembenemend uitzicht over de omliggende landerijen. Bent u op zoek naar een rustige plek met alle voorzieningen gelijkvloers? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 489.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
tentdak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
692 m²
Inhoud
430 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige carport
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*