Omschrijving

Met onvoorstelbaar veel gevoel, passie en liefde hebben de huidige bewoners samen met een team van vakmensen dit huis verbouwd, uitgebouwd en gemaakt tot het droomhuis wat het nu is. Wie door de voordeur naar binnen stapt en het privilege geniet van een rondleiding door en om deze woning zal onder de indruk komen van de harmonie tussen materiaalkeuze, detaillering in afwerking, luxe, sfeer, warmte en gezelligheid. En ook wat je niet gelijk ziet is top, zoals de elektra installatie, het isolatieniveau, de verwarmingsinstallatie waarbij alle betegelde vloeren van vloerverwarming zijn voorzien en overige technische zaken. En dan de tuin. Je kijkt uit naar elk seizoen. Van het vroege voorjaar tot het late najaar volop afwisseling in geuren en kleuren met als kroon op het geheel een schitterend wintersilhouet. Verder is het huis ook heel praktisch, kun je met twee auto’s op eigen terrein parkeren, zou je als je wil nog een schuur bij kunnen bouwen en is er een achterom naar een parkje en even verderop nog een parkeerplaats.

Wonen:
Het huis is verdeeld in 3 woonlagen met in het souterrain een hele gave woonkeuken waarvandaan je zo de tuin in loopt met aansluitend de bijkeuken, een voorraadkelder, vaste kasten, aansluitingen voor wasmachine en droger, spoelbak en handige wasplaats om van alles en nog wat schoon te maken. Ook perfect voor de hond. De woonlaag op dijkniveau is verdeeld in een fraaie hal met toilet, woonkamer met houtkachel en deels een hoogte van ongeveer 4½ meter en slaap- of werkkamer.

Koken:
Een woonkeuken van 9 meter lang met als eyecatcher het AGA fornuis met 6 gaspitten, 2 stoofovens en 2 heteluchtovens. Een kookmachine van 10 mille! Verder natuurlijk een vaatwasser, schouw met afzuigunit, koelkast en een bijpassende schouw. Wat hier ook zo leuk is zijn de vaste kasten die er door een vakman zijn aangebracht. De vaste servieskast springt eruit. Als je van een echte leefkeuken droomt..

Slapen en baden:
Naast de slaapkamer op de begane grond heb je op de 1e verdieping 2 mooie ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel. De grote dakkapel aan de achterzijde geeft veel licht en ruimte. Ook op deze verdieping vind je overal vaste kastruimte.

Buitenleven:
Met veel liefde voor de natuur is deze tuin ingericht met een veelheid aan beplanting. Niet zomaar random door elkaar heen, nee zorgvuldig uitgekozen. Annabelle, Vlinderstruik, Sering, Vrouwenmantel, diverse rozen, Ruit, Herfstanemoon, Zeeuws knoopje, Helleborus, Phlomis, IJzerhard, Salvias enz enz. Ook verschillende fruitbomen zoals Kiwi, Goudrenet, nog een sierappel en een kweepeer. Het gezellige houten kasje is heel functioneel, er staat nog een prima berging, de vijver is nu voor de veiligheid afgezet met een schapenhek en er is nog een hokje met buitenren voor wat kippen.

Locatie:
Dussen is misschien wel leuker dan je denkt. Het is gemoedelijk, er zijn mensen die je hartelijk ontvangen en voor je klaar staan, je vindt er diverse winkels, een supermarkt, horeca e.d. en je rijd zo op de A27. Ook de omliggende natuur is prachtig. Heerlijk wandelen om het kasteel of door de Kornsche Boezem.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rookkanaal

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m²
Perceeloppervlakte
442 m²
Inhoud
550 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*