Omschrijving

Je eerste eigen plek maar dan even met net wat meer ruimte, dat zou toch heerlijk zijn? Dit keurige appartement is gelegen op de hoek van het complex en is daardoor zeer comfortabel te noemen. Naast de ruime living met open keuken is de woning voorzien van 2 ruime slaapkamers en een strakke badkamer (2017). Aan de achterzijde is ook nog een heerlijke plaats op het zuiden om even lekker tot rust te komen. De ligging van dit appartement is centraal t.o.v. winkels, scholen, treinstation Baanhoek en snelweg A15. Pak jij deze kans?

Begane grond: vanuit de hal/entree is er toegang tot het toilet (met wandcloset en fonteintje), de meterkast, trap naar de 1e verdieping en de royale living met open keuken. De ruime woonkamer heeft grote ramen en heeft een heerlijke lichtinval. De keuken heeft een directe verbinding met de woonkamer en is voorzien van een rechte opstelling met diverse lades, kasten en inbouwapparatuur. Er is een trapkast aanwezig en via de woonkamer is er toegang naar buiten.

1e Verdieping: de overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel, 2e toilet en wasmachineaansluiting. Slaapkamer 1 is voorzien van airconditioning (2021) en inbouwkasten.

Achter de woning is een knusse tuin/buitenplaats welke op het zuiden is gesitueerd. De actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren draagt o.a. zorg voor het buitenonderhoud van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
maisonnette
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
lessenaardak
Voorzieningen
buitenzonwering, rolluiken en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
blokverwarming
Warm water
elektrische boiler huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 12 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*