Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45
Donkesven 45

Donkesven 45

Tegelen

€ 310.000,- k.k.

Omschrijving

Recent gerenoveerde uitgebouwde geschakelde tussenwoning met ruime oprit, 3 slaapkamers (mogelijk 4) en een onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping. De woning is gelegen aan een bosrand in een kindvriendelijke doch rustige omgeving met scholen, winkels en speelgelegenheden in de buurt.

Indeling:

Begane grond:
De beklinkerde oprit aan de voorzijde van de woning biedt plaats aan meerdere voertuigen. De oprit wordt gescheiden van de buren middels een bloembak met sierboompje. De entree geeft toegang tot de hal ontvangsthal met garderobe, trapopgang 1e verdieping, muurkast, meterkast, toegang tot de geheel vernieuwde betegelde toiletruimte met zwevend closet, fontein, plafondspots en afzuiging, de voormalige garage omgebouwd tot een hobbyruimte/kantoor en toegang tot de woonkamer. De woonkamer (ca. 43m²) is voorzien van een TV-wall met elektrische haard. Aan de voorzijde is er zicht op de oprit en entree. Aan de achterzijde is de woning over de gehele breedte uitgebouwd, hier bevindt zich de keuken. De woonkamer en keuken wordt gescheiden middels een eetbar met natuurstenen blad. De keuken (ca. 6m²) in hoekopstelling is ingericht met een 4-zone inductie, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de keuken geeft een loopdeur toegang tot de aangebouwde serre/wintertuin (ca. 9m²). De serre is afsluitbaar middels schuifbare glazen panelen.
De keuken, serre en hal zijn voorzien van een moderne tegelvloer. De woonkamer is voorzien van tapijt.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers (ca. 6m², 7m², 13m²). De masterbedroom is voorzien van airco, de middelste kamer is voorzien van een loopdeur naar het dak en een vaste kastenwand. De ruime badkamer (ca. 7m²) is dit jaar (2024) volledig vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, elektrische radiator, zwevend toilet, wastafel en verwarmde spiegel. Verder heeft de badkamer elektrische vloerverwarming. De badkamer is geheel betegeld. De gehele verdieping is voorzien van tapijt.

2e verdieping:
De zolderverdieping is toegankelijk middels een vlizotrap. De ruime zolder (ca. 25m²) is voorzien van de CV-opstelling, de unit voor de centrale afzuiging en er is voldoende bergruimte. Met een kleine aanpassing kan hier een extra kamer gemaakt worden. Een vaste trap is mogelijk.

Tuin:
De voortuin bestaat uit een beklinkerde oprit en een bloembak met sierboompje. Voor de containers is een voorziening getroffen. De achtertuin is geheel voorzien van een keramische tegel, een houten overkapping een extra schuurtje voor het stallen van de fietsen en een vrije achterom. De tuin is geheel omheind.

Algemeen:
Bouwjaar 1981, inhoud ca. 475m³, woonoppervlakte ca. 113m², overig inpandige ruimte ca. 18m², perceeloppervlakte 175m2. De woning is recentelijk geheel gerenoveerd. De garage is omgebouwd tot een kantoorruimte/ hobbyruimte/ wasruimte. De toiletruimte, meterkast, vloeren en wanden zijn vernieuwd. De tuin aan de voor- en achterzijde zijn opnieuw aangelegd en er is een extra schuur gerealiseerd. Alle plafonds zijn voorzien van strakke sierlijsten rondom. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. De badkamer (2024) is volledig gerenoveerd. De CV-Ketel is eigendom. De begane grond is deels voorzien van hardhouten kozijnen en deels van kunststof kozijnen met dubbelglas. De 1e verdieping is voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbelglas. De woning is geïsoleerd vanuit de bouw. In de kindvriendelijke omgeving is het heerlijk vertoeven, de woning is gelegen aan de bosrand. Op loopafstand liggen winkels, scholen en speelgelegenheden.


Vraagprijs: € 310.000,- k.k.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 310.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2000 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
175 m²
Inhoud
475 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 40 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*