Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54
Doelweg 54

Doelweg 54

Tholen

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Nieuw in ons aanbod: een goed onderhouden tussenwoning nabij het gezellige centrum, aan de Doelweg in Tholen.
De woning is voorzien van drie slaapkamers, een uitbouw aan de achterzijde met recent geplaatste keuken en er liggen zonnepanelen op het dak van de woning. In de achtertuin kunt u gebruik maken van de vrije achterom.

Tholen is een gezellige stad met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. U treft in het centrum van Tholen naast de supermarkt, drogisterij, bakker en slager diverse andere leuke winkels en eetgelegenheden. Daarnaast is er de haven waar u fijn kunt wandelen of even uit kunt waaien met de hond.

Kenmerken:
- Tussenwoning
- Goed onderhouden
- 3 slaapkamers
- Recent geplaatste keuken
- Bijkeuken
- 8 zonnepanelen
- Rolluiken
- Dakterras
- Onderhoudsvriendelijke tuin
- Vrije achterom

INDELING
Begane grond
Hal/entree met toegang tot het toilet, de trapopgang en trapkast. Via een loopdeur staat u in de L-vormige woonkamer. Door deze indeling kunt u een mooie splitsing maken tussen een woonkamer en eetkamer. De grote raampartijen in zowel de voor- als de achtergevel zorgen voor veel daglicht inval.

De keuken is gesitueerd in de aanbouw. Deze is nog maar recent geplaatst. Het keukenblok is gesitueerd in een rechte opstelling en voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Ook kunt u gebruik maken van veel kastruimte. Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin, maar ook de bijkeuken/annex schuur. Hier vindt u de witgoedaansluitingen en tevens is dit ook een ideale plek voor het parkeren van de fietsen.

Eerste verdieping
Deze verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers, een badkamer en vanaf de overloop heeft u toegang tot de bergzolder middels een vlizotrap.
De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het dakterras. Deze bevindt zich boven de keuken. Hier kunt u gemakkelijk uw was ophangen om te drogen.
De badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een wastafelmeubel met wastafel, een tweede toilet en douche.

TUIN
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht, met een groot terras. Een eettafel neerzetten, een paar stoelen en een barbecue en u kunt hier genieten van een heerlijke avond! Tot slot kunt u gebruik maken van een vrije achterom.

OVERIG
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2000 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Perceeloppervlakte
112 m²
Inhoud
326 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
9 m²
Buitenruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 20 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*