Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30
Doelen 30

Doelen 30

Etten-Leur

€ 385.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in deze verrassend ruime eindwoning in het hart van Etten-Leur, waar rust en levendigheid naadloos samenkomen. Hier woon je op een steenworp afstand van alle voorzieningen, terwijl je geniet van een rustige ligging in een gezellige buurt. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven: vier ruime slaapkamers, een moderne keuken, een luxe badkamer en een fraai aangelegde tuin waar je zowel van de zon als de schaduw kunt genieten. Met de extra optie van een royale garagebox is dit huis de perfecte keuze voor starters of doorstromers met of zonder kinderen of een kinderwens. Kom binnen en ontdek hoe deze woning jouw ideale thuis kan worden.

BEGANE GROND (Betonnen vloer, kunststof kozijnen met dubbel glas)

Wanneer je via de fraai aangelegde voortuin de woning binnenstapt, word je verwelkomd in een royale hal die direct een gevoel van ruimte en comfort biedt. De hal is niet alleen ruim, maar ook praktisch ingericht met een handige nis bij de meterkast, perfect voor het ophangen van jassen. Het moderne toilet met zwevend design, strak gestukadoorde wanden en subtiele inbouwspotjes zorgen voor een luxe en verzorgde uitstraling.

De ruime L-vormige woonkamer van 37 m² biedt volop mogelijkheden voor een levendig gezinsleven. Hier is voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek, een grote eettafel en zelfs een aparte speelhoek voor de kinderen. Dankzij de grote raampartijen baadt de woonkamer in natuurlijk licht, wat bijdraagt aan de frisse en uitnodigende sfeer. De moderne PVC-vloer met hoge plinten is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch in het dagelijks onderhoud. De woonkamer is verder ook nog voorzien van een elektrisch rolluik aan de voorzijde. 

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de moderne keuken, die door een gezellige bar gescheiden is van de leefruimte. Deze keuken, uitgevoerd in een praktische L-opstelling, is van alle gemakken voorzien: een koelkast met vriesvak, magnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een ruime spoelbak met eengreepskraan. Hier kun je niet alleen uitgebreid koken, terwijl je in contact blijft met de rest van het gezin of de visite, maar ook genieten van een kop koffie of een snel ontbijtje aan de bar.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de fraai aangelegde tuin op het Noorden.

TUIN (Noord, 65m2)

De tuin van deze woning is een fraai aangelegde buitenruimte die perfect inspeelt op de verschillende momenten van de dag. Vanuit de keuken stap je direct op het terras dat tegen de woning aan ligt, een plek waar je bijna altijd in de schaduw kunt zitten. Dit maakt het een ideale plek om tijdens warme dagen af te koelen en te genieten van een rustig ontbijt of een kop koffie in de ochtend.

In het midden van de tuin ligt een pad dat leidt naar een tweede terras, iets verderop in de tuin. Dit terras is ideaal voor de namiddag en avond, wanneer je juist wilt genieten van de zon. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zonnestralen, terwijl een houten frame met zonwering ervoor zorgt dat je indien gewenst ook schaduw kunt creëren.

De tuin is verder voorzien van onderhoudsvriendelijk kunstgras aan beide zijden van het pad, waardoor je het hele jaar door een groen en verzorgd uitzicht hebt zonder veel onderhoud. De leibomen zorgen voor extra privacy en maken de tuin tot een intieme en beschutte plek. Onder deze leibomen bloeien kleurrijke hortensia’s, die voor een vrolijke en fleurige uitstraling zorgen.

Aan het einde van de tuin, direct naast de grote stenen berging, vind je een derde terras. Dit terras profiteert van vrijwel de hele dag zon en is daardoor perfect voor zonliefhebbers. Hier kun je een loungeset plaatsen en volop genieten van lange zomerdagen. Ook hier staat een houten frame waar een schaduwdoek kan worden gehangen, wanneer de natuurlijke beschutting van de wisteria niet voldoende is.

De ruime berging zelf, met een lengte van 6,24 meter en een diepte van 2,11 meter, biedt meer dan genoeg ruimte voor het opbergen van fietsen, tuinspullen of zelfs een extra koelkast of vriezer. De berging is voorzien van elektra, wat het ook een ideale plek maakt om te klussen of bijvoorbeeld frietjes te bakken.

Bovendien zijn op het dak van de berging vijf zonnepanelen geplaatst, die bijdragen aan een lagere energierekening en een duurzamer wooncomfort. Deze tuin biedt dus zowel zon als schaduw, privacy, en voldoende ruimte voor opslag en hobby's, en is daarmee een perfecte aanvulling op het wooncomfort van deze woning.

Als je thuiskomt met de fiets gebruik je de brandgang aan de zijkant van de woning, in de schutting is een poort geplaatst die toegang geeft tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING (Betonnen vloer, kunststof kozijnen met dubbel glas)

De eerste verdieping van deze woning biedt volop ruimte en comfort, perfect voor een groeiend gezin. Via de vaste trap in de hal bereik je de overloop die toegang geeft tot drie goed bemeten slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer.

De grootste slaapkamer, met een oppervlakte van 16,7 m², is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed, een royale kledingkast en zelfs een extra meubelstuk zoals een bureau of een tv-meubel. De strakke afwerking van de muren en het plafond, in combinatie met de laminaatvloer, zorgt voor een moderne en rustige uitstraling. De kamer is daarnaast voorzien van een elektrisch rolluik, wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

De tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning is 12,5 m² groot en wordt momenteel gebruikt als kinderkamer. Ook deze kamer is netjes afgewerkt met een moderne laminaatvloer en strakke wanden. Een van de muren is voorzien van behang, wat de kamer een speelse en persoonlijke touch geeft. Net als de andere kamers, beschikt deze kamer over een elektrisch rolluik, wat voor extra comfort zorgt.

De derde slaapkamer, met een oppervlakte van 7,5 m², is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is ideaal als babykamer, werkkamer of inloopkast. Ook hier is gekozen voor een strakke afwerking met een laminaatvloer en moderne wanden. De multifunctionaliteit van deze kamer maakt het een waardevolle toevoeging aan de woning. Ook deze kamer is voorzien van een elektrisch rolluik.

De badkamer op deze verdieping is in 2021 volledig vernieuwd en biedt een luxueuze en moderne uitstraling. Hier vind je een royale inloopdouche met zowel een hand- als regendouche, een zwevend toilet, een groot ligbad en een dubbel wastafelmeubel met lades en een spiegelkast erboven. Deze goed doordachte indeling en de hoogwaardige afwerking maken de badkamer tot een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een moment voor jezelf.

Deze eerste verdieping is daarmee perfect ingericht voor comfortabel gezinsleven, met ruime slaapkamers en een moderne badkamer die van alle gemakken is voorzien.

TWEEDE VERDIEPING (Houten vloer, houten dakraam met dubbel glas, kunststof kozijnen met dubbel glas)

De tweede verdieping van deze woning biedt verrassend veel ruimte en flexibiliteit, wat het een ideale plek maakt voor diverse toepassingen, zoals een extra slaapkamer, werkruimte, of hobbykamer. Via een vaste trap kom je op de royale voorzolder, waar volop daglicht binnenkomt dankzij een dakraam. Deze voorzolder is niet alleen functioneel, maar ook praktisch ingericht. Hier bevindt zich de HR-combiketel uit 2021, die "Hybrid Ready" is, wat betekent dat je toekomstbestendig verwarmt. Onder de ketel is ruimte voor zowel een wasmachine als een droger, en dankzij de ruime opzet is er zelfs nog voldoende plek om te strijken of de was op te hangen.

De voorzolder biedt daarnaast veel bergruimte, zowel achter de schotten aan de achterzijde als in de grote bergkast aan de voorzijde. Dit maakt het een ideale plek om seizoensgebonden spullen zoals koffers, de kerstboom of andere voorwerpen netjes op te bergen en toch binnen handbereik te hebben.

De grote slaapkamer op deze verdieping is een echte verrassing. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 18,8 m² is deze kamer ruim genoeg om een tweepersoonsbed, een bureau en een kledingkast te plaatsen zonder dat het benauwd aanvoelt. Dankzij de kunststof dakkapel valt er veel natuurlijk licht binnen, wat bijdraagt aan een prettige, lichte sfeer in de kamer. De strakke gestukadoorde wanden en het plafond, gecombineerd met de moderne laminaatvloer, geven de kamer een frisse en eigentijdse uitstraling.

In het plafond zijn inbouwspots geplaatst, wat zorgt voor een aangename verlichting in de avonduren. Onder het schuine dakgedeelte is een vaste kast ingebouwd, waardoor de ruimte optimaal benut wordt en je voldoende opbergruimte hebt voor kleding of andere persoonlijke spullen. Als extra gemak beschikt de kamer over een wastafel met koud stromend water en een spiegel, wat het een praktische plek maakt om je voor het slapengaan op te frissen.

Deze tweede verdieping is daarmee een veelzijdige ruimte die gemakkelijk aangepast kan worden aan jouw specifieke woonwensen. Of je nu behoefte hebt aan een extra slaapkamer, een rustige werkplek of een gezellige tienerkamer, deze verdieping biedt het allemaal in een moderne en comfortabele setting.

GARAGEBOX APART TE KOOP VOOR € 25.000,- K.K.

Als extra optie bij deze woning wordt een ruime garagebox aangeboden voor een bedrag van € 25.000,- k.k. Als koper van de woning heb je het eerste recht om deze garagebox aan te schaffen, wat een unieke kans biedt om extra ruimte en gemak toe te voegen aan je nieuwe thuis.

De garagebox heeft een royale afmeting van ongeveer 5,80 meter lang en 2,92 meter breed, waardoor er voldoende ruimte is voor het stallen van een auto, fietsen, of voor het opslaan van extra spullen. De garage is momenteel voorzien van elektra, wat extra gebruiksmogelijkheden biedt, zoals het opladen van elektrische fietsen of het gebruik van elektrisch gereedschap.

De elektriciteitskabel loopt momenteel van de woning naar de garagebox via de grond van de buurman. Dit is op basis van een mondelinge afspraak, die door de nieuwe eigenaar indien gewenst opnieuw moet worden vastgelegd. Deze garagebox biedt niet alleen praktische opslagruimte, maar is ook een waardevolle aanvulling op het wooncomfort, zeker in een centraal gelegen omgeving waar extra bergruimte en parkeergelegenheid altijd van pas komen.

DOELEN 30 IN HET KORT:

- 131 m² woonoppervlakte

- 216 m² perceel

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 1969

- CV-Ketel 2021

- Energielabel B

- Lokale WTW in de woonkamer

- Tuin op het Noorden

- Berging in de tuin met elektra

- Garagebox los te koop

- Luxe keuken ca. 2012

- Luxe badkamer 2021

- Geheel voorzien van dubbel glas

- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en houten dakraam

- Betonnen begane grond- en eerste verdiepingsvloer

- Houten zoldervloer

- Vloerisolatie onder de keuken

- Muurisolatie, na-isolatie in 2022

- Muren gereinigd en geïmpregneerd in 2024

- Dakisolatie

- 5 zonnepanelen

- Parkeren voor de deur met vergunning

- 4 minuten fietsen naar het treinstation

- 550 m van het winkelcentrum

- 5 minuten fietsen naar basisschool

- 850 m van bushalte

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook voor deze prachtige woning. De bezichtigingen vinden plaats bij daglicht. Heb je interesse in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken en de sfeer echt te ervaren. We hopen dat je je snel thuis zult voelen en dat je aan het einde van de rondleiding weet of dit jouw toekomstige thuis wordt. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, waarin belangrijke documenten staan zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden en het bouwkundig rapport. Zo ben je goed voorbereid op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, samengesteld uit de dorpen Etten en Leur, combineert historische charme met moderne voorzieningen. Etten, een oorspronkelijk agrarisch dorp, is bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, reflecteert een rijke handelsgeschiedenis. Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten, met een divers aanbod in de horeca, van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, en talloze sportclubs en verenigingen. De onderwijsfaciliteiten zijn uitstekend, met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen die bekend staan om hun hoogwaardige onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's. Het openbaar vervoer is uitstekend; het treinstation verbindt snel met grote steden zoals Breda. Wonen in Etten-Leur betekent genieten van zowel de rust en ruimte van een dorp als de faciliteiten van een stad. Of je nu zoekt naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, Etten-Leur heeft het allemaal. Kom de charme van Etten-Leur zelf ervaren en ontdek of dit jouw nieuwe thuis is!

VERKOOPVOORWAARDEN

- Asbestclausule: Voor woningen gebouwd voor 1 juli 1993 bestaat de kans op asbest in materialen zoals het dak of de vloerbedekking. De verkoper kan niet bevestigen of er asbest aanwezig is; na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk voor eventuele asbestsanering. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.

- Ouderdomsclausule: Deze woning is 55 jaar oud. Hierdoor kan de bouwkwaliteit lager zijn dan bij nieuwere woningen. Wij hebben een bouwkundige keuring laten uitvoeren, die beschikbaar is voor inzage. Je bent vrij om zelf een aanvullende keuring te laten uitvoeren.

- Meetinstructie NEN2580: Deze instructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

- Rechtsgeldige koopovereenkomst: Een overeenkomst tussen jou en de verkoper is pas rechtsgeldig na ondertekening.

- Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd, te voldoen een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.

- Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter sterk afhankelijk van informatie die door derden is verstrekt en kunnen daarom niet instaan voor de volledige juistheid van de gegevens. De verkoper en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als algemene gids voor kopers en is geen vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van HR, Hybrid ready, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m²
Perceeloppervlakte
216 m²
Inhoud
465 m³
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 65 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Garage
garagebox
Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*