Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188
Diopter 188

Diopter 188

Amsterdam

€ 680.000,- k.k.

Omschrijving

Prachtig gelegen eengezinswoning van ca. 131 m² in de KINDVRIENDELIJKE WIJK Jeugdland. Deze woning is voorzien van VIER RUIME SLAAPLAMERS, een TERRAS AAN HET WATER, een DAKTERRAS op de eerste etage en een ruime VOORTUIN op het altijd zonnige zuiden. Ook aan de auto is gedacht; je hebt een PARKEERPLAATS met CARPORT op eigen terrein!

DE WONING
Via de ruime voortuin, met een overdekte parkeerplek voor een auto, bereikt u deze nette eengezinswoning. U komt binnen in de hal, vanuit hier heeft u toegang tot de voormalige bergruimte, die thans in gebruik is als praktijk aan huis. Uiteraard is dit ook een ideale ‘home office’ voor de thuiswerker. In de hal treft u een separaat toilet met fonteintje en een kast met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De ruime, lichte woonkamer is voorzien van een open keuken en heeft een geweldig uitzicht op het water en veel groen. Middels schuifdeuren bereikt u het heerlijke terras van ca. 10 m² met erg veel privacy.

Middels de trap bereikt u de eerste etage. Op deze etage waren voorheen twee slaapkamer, welke thans zijn samengevoegd tot één grote slaapkamer (ca. 16 m²) met een inbouwkast (ca. 5 m²). Voorts treft u op deze etage een separaat toilet met fonteintje en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel. Het ruime dakterras van ca. 13 m² is gelegen aan de voorzijde en geeft een goed uitzicht op de speelplaats, zodat u een oogje in het zeil kunt houden op uw spelende kinderen.

Middels de trap bereikt u de tweede etage. Hier treft u drie ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 7.5 m² de tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en meet ca. 12 m². De derde slaapkamer is tevens gelegen aan de achterzijde en meet ca. 6 m². Hier bevind zich thans de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Op de overloop treft u nog een praktische bergkast aan.

DE LIGGING
Gelegen aan een zeer rustige weg zonder doorgaand verkeer in de kindvriendelijke en populaire wijk Jeugdland in Amsterdam-Noord. De combinatie van rust, veel groen en een uitstekende bereikbaarheid maakt dit een ideale buurt voor gezinnen. Vlakbij huis treft u meerdere speeltuinen voor de kinderen. Kinderopvang en basisschool bevinden zich op loopafstand, terwijl voortgezet onderwijs lopend of per fiets snel bereikbaar is. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het vernieuwde Banne winkelcentrum. Daarnaast is ook het winkelcentrum “Boven het IJ” erg dichtbij met een grote diversiteit aan winkels. De pittoreske Buiksloterdijk, met de authentieke dijkhuisjes ligt om de hoek evenals het Noorderpark. Met 10 minuten fietsen bent u in Landelijk Noord (o.a. Schellingwoude, Zunderdorp en Ransdorp), waar u heerlijk kunt genieten van de rust van de natuur. De Noord-Zuidlijn ligt op ca. 5 minuten lopen, waarmee het Centrum en de Zuidas binnen handbereik zijn. Het pontje Buiksloterweg - CS is op slechts 10 minuten fietsafstand. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10. Een buitenkans om te kiezen voor een hoogwaardig huis in een kindvriendelijke en goed bereikbare woonwijk!

HET ONDERHOUD
Het betreft een in 1998 nieuw gebouwde woning, welke goed is onderhouden. De wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd. De vloer op de begane grond is voorzien van vloerverwarming en grotendeels afgewerkt met een marmeren tegelvloer. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen. De woning is voorzien van een degelijke keuken en badkamer. Kortom, deze woning is direct geschikt voor gebruik!

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel A;
- Oplevering in overleg;
- Ruim perceel van 120 m²;
- Woning is nieuw gebouwd in 1998;
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 31-05-2047;
- Ruim, zonnig terras aan het water en een dakterras met veel privacy;
- Parkeren onder een carport op eigen terrein;
- Gelegen op een goed bereikbare locatie dichtbij station Noord (Noord-Zuid lijn);

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 680.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel van Remeha Avanta Tzerra, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m²
Perceeloppervlakte
120 m²
Inhoud
453 m³
Buitenruimte oppervlakte
23 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg en in woonwijk
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*