Omschrijving

Op de bovenste verdiepingen van appartementencomplex De Dillenburg is deze ruime en lichte 4 kamer maisonnette gelegen. Met maar liefst 3 slaapkamers en centraal gelegen nabij de winkels en de scholen is het een heerlijk appartement met veel privacy en alle voorzieningen om de hoek.

Het appartementencomplex De Dillenburg is centraal gelegen in het dorpje Doorwerth.
Doorwerth is een van de “6 dorpen in het groen” van de gemeente Renkum. Door de prachtige ligging aan een weg met mooie Lindebomen ervaart u dat leven in het groen dan ook als u op uw terras zit. Op 3 min wandelen bent u daadwerkelijk al in het bos op de Italiaanse weg (zeer bekend bij fietsers). Dit paadje leidt wellicht naar wellicht het bekendste gebouw van Doorwerth het eeuwenoude Kasteel Doorwerth.

Doordat het complex centraal in het dorp ligt, bent u ook vanaf de entree van het gebouw binnen 2 minuten in het winkelcentrum de Weerd. Naast het winkelcentrum liggen de 2 basisscholen en verder biedt Doorwerth een middelbare school en een volledig gezondheidscentrum.

De bereikbaarheid van Doorwerth is goed. Zowel de A50 als de A12 zijn in de buurt en dat biedt een zeer goede ontsluiting in alle richtingen. De steden in de omgeving, Arnhem, Wageningen en Ede zijn in 15 minuten met de auto bereikbaar, maar ook middels de reguliere fietspaden en binnenkort de snelfietsroutes.
Voor de deur is er een busverbinding naar Arnhem en de buurtbus naar de andere 5 dorpen van de gemeente Renkum.


Indeling:

De maisonnette bestaat uit 2 woonlagen. Op de onderste woonlaag vindt u de ruime woonkamer met schuifpui naar het ruime balkon van 10m2 op het zuiden. Door de hoge ligging heeft u een prachtig vrij uitzicht wat een heerlijk gevoel van vrijheid geeft. Door de grote raampartij van de schuifpui is de woonkamer ook heerlijk licht!

De geheel nieuwe keuken is gelegen aan de noordzijde en is voorzien van alle basis benodigdheden zoals een gasfornuis met afzuigkap en een ingebouwde oven.

In de ruime centrale hal bevindt zich het separaat toilet.

Middels een open trap komt u op de overloop op de bovenste verdieping waar zich een badkamer en 3 slaapkamers bevinden. De ouderlijke slaapkamer van 20m2 is gelegen op het zuiden en heeft wederom een door een schuifpui toegankelijk balkon. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en een bad met douche. Hier bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting.

De andere 2 slaapkamers bevinden zich aan de Noordzijde met een heerlijk uitzicht over de Doorwerthse bossen. Ook als werkkamer zijn deze zeer geschikt omdat u het vergezicht inkijkt en nergens door afgeleid wordt.

Onder in het complex is de berging gelegen voor uw fiets en andere opslag.

Separaat is een garage te koop voor €25000,-
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
maisonnette
Aantal woonlagen
6
Woonlaag
5
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
tv kabel, schuifpui en lift

Energie

Energielabel
E
Verwarming
blokverwarming
Warm water
centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Buitenruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*