Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16
Dijkmanstraat 16

Dijkmanstraat 16

Etten-Leur

€ 295.000,- k.k.

Omschrijving

Helaas is het niet meer mogelijk voor deze woning een bezichtiging aan te vragen.
Wens je op de reservelijst te komen te komen dan ontvangen wij dit graag per mail.


Zoek je een plek waar je je gelijk thuis voelt? De uitgebouwde tussenwoning in de Dijkmanstraat 16 biedt alles wat je zoekt: ruimte, comfort en een geweldige locatie! Loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer! Perfect voor starters en gezinnen!

Deze ruime tussenwoning op Dijkmanstraat 16 te Etten Leur biedt alles wat je nodig hebt.
Of je nu een starter bent of een gezin met kinderen, hier voel je je al snel thuis. Met 104 vierkante meter aan woonruimte, een diepe achtertuin met stenen berging en op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, is dit een geweldige plek om te wonen.


Indeling:

Begane grond:
Hal voorzien van plavuizen, trapopgang naar 1e verdieping, trapkast, toiletruimte voorzien van staand closet en fonteintje.
Vanuit de hal toegang tot de moderne keuken (ca. 2.70m x 2.48m). Deze biedt alles wat je kunt wensen: een strak design met een centraal spoeleiland, een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De keuken geeft toegang tot een hal welke is voorzien van wasapparatuuraansluitingen en een loopdeur naar de achtertuin.

Vanuit de keuken beland je in een lichte, door de aanbouw vergrote woonkamer (ca. 11.36m x 3.66m), voorzien van een laminaatvloer. De openslaande tuindeuren naar de achtertuin geven je woonkamer niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar laten ook veel natuurlijk licht binnen.

Vanuit de woonkamer is de moderne badkamer bereikbaar. De geheel betegelde badkamer op de begane grond is een plaatje. Deze is voorzien van een zwevend closet, een wastafelmeubel en een inloopdouche. De gehele badkamer is modern en fraai betegeld.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping tref je een tweede badkamer. Deze is eenvoudig ingericht en voorzien van met een douche en wastafel. (ca. 1.96m x 1.21m)

Op de 1e verdieping tevens 3 slaapkamers en een bergkast waarin opstelling Cv combi (huur). De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en een laminaatvloer.
Slaapkamer 1: ca. 3.67m x 3.14m
Slaapkamer 2: ca. 3.74m x 3.18m
Slaapkamer 3: ca. 2.49m x 2.74m

Tuin:
Verzorgde voor- en achtertuin.
De diepe achtertuin met een achterom is een ideale plek voor de kinderen om te spelen en voor jou om te ontspannen. Met een combinatie van een plantenborder en bestrating heb je hier volop mogelijkheden voor groen en zitjes. En in de stenen berging (ca. 8m2) kun je alle tuinspullen netjes opbergen.

Kenmerken Dijkmanstraat 16 te 4872 XT Etten Leur:
- Uitgebouwde tussenwoning met moderne details zoals moderne keuken en moderne badkamer
- Diepe achtertuin met achterom, ruime stenen berging
- Gelegen in een kindvriendelijke buurt
- Loopafstand van voorzieningen zoals winkels en scholen
- Directe aansluiting op uitvalswegen


Lekker centraal wonen in een kindvriendelijke buurt heeft zo zijn voordelen. De speeltuin om de hoek betekent dat de kinderen altijd dichtbij huis kunnen spelen. Daarnaast bevind je je in een diverse wijk waar voor iedereen wat te vinden is. Gezinnen delen de wijk met jonge starters - een mooie mix die zorgt voor een levendige buurt.

Wat dacht je van een middag winkelen in het centrum? Alles ligt binnen handbereik. Van de bakker op de hoek tot de supermarkt voor je boodschappen. Maar ook scholen en sportfaciliteiten bevinden zich op een steenworp afstand, lekker makkelijk voor het hele gezin.

Bereikbaarheid:
Gelegen op Dijkmanstraat 16 maak je snel een uitstapje naar omliggende steden zoals Breda en Roosendaal, die eenvoudig te bereiken zijn via de snelwegen A58 en A16. Het treinstation van Etten-Leur bevindt zich op korte afstand en biedt goede verbindingen naar de rest van het land.

Ben jij klaar om Etten-Leur je nieuwe thuis te noemen? Bel of stuur een mailtje voor een bezichtiging naar D1 Makelaars en wie weet woon jij binnenkort aan de Dijkmanstraat 16 te Etten Leur!

Waarborgsom of bankgarantie:
Omdat D1 Makelaars is aangesloten bij de VBO wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Ten aanzien van de juistheid kan door D1 Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend in de ruimste zin des woords. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken en tv kabel

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
183 m²
Inhoud
365 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*