Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10
Dickensstraat 10

Dickensstraat 10

Rotterdam

€ 300.000,- k.k.

Omschrijving

Wij mogen u weer een geweldige woning aanbieden! Deze heerlijke 4-kamereengezinswoning met zolder en grote voor- en achtertuin is op EIGEN GROND gelegen in de wijk Lombardijen.

Lombardijen, een prettige wijk in Rotterdam-Zuid, biedt het perfecte evenwicht tussen stedelijke voorzieningen en een dorpse sfeer. Deze kindvriendelijke buurt is ideaal voor gezinnen of individuen die op zoek zijn naar een vrij rustige, comfortabele leefomgeving met uitstekende verbindingen.

Locatie en bereikbaarheid: De wijk is strategisch gelegen, met snelle toegang tot de snelweg en een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk. Bushaltes, tramlijnen en het NS-station Lombardijen zorgen voor een uitstekende verbinding met de rest van Rotterdam en Zuid-Holland. Het vernieuwde bus- en metrostation Zuidplein ligt op korte afstand en van hieruit kunt u alle kanten uit.

Winkelen en voorzieningen: Voor dagelijkse boodschappen biedt Lombardijen diverse winkelstrips, met de Spinozaweg als centrale locatie. Hier vindt u supermarkten (Jumbo, Lidl, een Poolse en Turkse supermarkt), kappers, Primera, Kruidvat, keurslagerij en diverse andere winkels. Voor een uitgebreidere winkelervaring kunt u terecht in de nabijgelegen winkelcentra Zuidplein en Keizerswaard.

Kindvriendelijkheid: Lombardijen is een paradijs voor gezinnen met kinderen. De wijk beschikt over meerdere basisscholen, kinderopvangmogelijkheden en talrijke speelvoorzieningen. Het Spinozapark biedt een groene oase met speeltoestellen en sportfaciliteiten. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen, waaronder de actieve speeltuinvereniging Pascal en de creatieve bouwspeeltuin Maeterlinck waar gedurende het gehele jaar activiteiten voor jong en oud(er) worden georganiseerd. Voor natuur- en dierenliefhebbers: kinderboerderij De Kooi en de educatieve tuin zijn ook in alle seizoenen een bezoek waard.

Recreatie en sport: Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Lombardijen. Er zijn verschillende sportverenigingen in de buurt, waaronder voetbal-, basketbal-, handbal- en tennisclubs. Ook zijn er mogelijkheden voor judo, karate en andere sporten. Er zijn verschillende sportscholen op fietsafstand. Het recent vernieuwde Bijenpark is perfect voor een ontspannen wandeling.

Cultuur en uitgaan: Voor cultuurliefhebbers is de Baroeg een must-visit locatie. Dit alternatieve pop- en rockpodium is een begrip in Rotterdam en daarbuiten. Café 't Haantje, bekend als het meest gastvrije Feyenoord-café van Rotterdam, biedt een gezellige plek voor een drankje of om voetbalwedstrijden te kijken. Evenementenlocatie Ahoy is op fietsafstand, een kaartje voor een gaaf concert, een bijzonder sportevenement of een interessante beurs, het is allemaal binnen handbereik. Ook de compleet nieuwe omgeving van het Zuidplein met theater, en de gezellige restaurantjes is aan te raden. Vanaf het Zuidplein bent u in een mum van tijd in het hartje van de stad, waar het aanbod van kunst, cultuur en uitgaansgelegenheden erg groot is.

Bent u al overtuigd van de leuke omgeving? Dan is deze woning aan de Dickensstraat 10 vast ook helemaal naar uw zin.


Indeling
Deze fijne eengezinswoning heeft een diepe, keurig aangelegde voortuin.

Via de lichte hal (met toilet, meterkast en wenteltrap) heeft u toegang tot de ruime, doorzonwoonkamer met flinke raampartijen voor een fijne lichtinval en open keuken. Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin met stenen berging en achterom.

De keuken is voorzien van een natuurstenen blad, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron.


Eerste verdieping
Via de trap in de hal betreedt u de tweede woonlaag, waar zich drie slaapkamers bevinden. De aan de achterzijde gelegen ouderslaapkamer is voorzien van een grote inbouwkledingkast. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een wastafel en vaste kast.

Op de tweede verdieping bevindt zich verder een bergkast en een badkamer met douchecabine, wastafel en tweede toilet.


Tweede verdieping
Via een trap heeft u toegang tot de flinke zolder, waar u ook nog een mooie slaap- of hobbykamer van kan maken. Het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw behoort tot de mogelijkheden.

Het huis leent zich voor alle stijlen en u kunt hier zich naar hartenlust uitleven om er uw eigen paleisje van te maken. Maakt u snel een afspraak om deze woning te bezichtigen en nog enthousiaster te worden! Welkom thuis?


Bijzonderheden
- de woning is op eigen grond gelegen
- verwarming en warm water middels cv-ketel (Remeha, bouwjaar: 2018, eigendom)
- energielabel: D
- oplevering kan per direct
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2018 van Remeha

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²
Perceeloppervlakte
165 m²
Inhoud
317 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 54 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*