De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69
De Stille Wille 69

De Stille Wille 69

Oost West En Middelbeers

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Midden in het Nationaal Landschap 'Het Groene Woud' gelegen landgoed 'De Stille Wille' is een fantastische plek om te wonen. Altijd al gedroomd van een woning in de natuur? Dan is dit een unieke kans. De Stille Wille 69 is gelegen in de zeer geliefde Sparrelaan en biedt naast de rust en ruimte allerlei mogelijkheden om wonen in de natuur nog aangenamer te maken.

Het landgoed De Stille Wille is zowaar een klein dorpje midden in de natuur, waar rust, ruimte en privacy de sleutelwoorden zijn. Het is gelegen in de driehoek tussen Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek. De ligging is zeer centraal, steden als Eindhoven (airport), Tilburg, 's-Hertogenbosch zijn snel bereikbaar en mede daardoor zeer gewild. Meerdere faciliteiten zijn aanwezig als eigen zwembad, tennisbanen, (vis-)vijvers, wandelbos en jeu de boules baan. Het park is alleen bereikbaar via een centrale ingang met toegangspoort, waardoor privacy en rust gewaarborgd zijn.

Het in de jaren '90 nieuwgebouwde Finnhouse (1996) is van topkwaliteit. Het geheel staat op betonnen fundering. De ruime en sfeervolle woonkamer is voorzien van een houtkachel en er is veel lichtinval door de raampartij aan de achterzijde van de woning. Vanuit hier is er zicht op de parkachtige tuin. De keuken in hoekopstelling staat in open verbinding met de woonkamer. En zowel vanuit de woonkamer als de keuken, is er toegang tot de tuin.

Drie ruime slaapkamers die allen dichtbij de badkamer zijn gelegen. Alle drie zijn royaal en bieden ruimte voor een kledingkast o.i.d. De badkamer is voorzien van douche, wastafel met meubel en ruim voldoende opbergmogelijkheden. Naast de badkamer is een toiletruimte gesitueerd.

De woning ligt mooi op het perceel. De tuin rondom is fraai aangelegd en met de volwassenbomen en planten is dit een echt fijn buitenleven. Een houtenberging aan de voorzijde van de woning is ideaal voor tuingereedschap of iets dergelijks. Een terras aan zowel zij- als achterzijde waar je fijn kan vertoeven. Aan de voorzijde van de woning bij de oprit is er de mogelijkheid om twee voertuigen te parkeren.

- Gelegen in het prachtige landgoed De Stille Wille;
- Rust, ruimte en privacy in een afgesloten park;
- Extra faciliteiten als zwembad, tennisbanen, wandelbos en jeu de boules;
- Goed gefundeerde woning met bouwjaar 1996 en met zadeldak (geschikt voor zonnepanelen);
- Gemetselde schoorsteen met dubbele kachelpijp;
- Circulair gebruik vanwege o.a. een waterput (18 meter diep);
- Aanwezigheid van bijgebouwen welke multifunctioneel gebruikt kunnen worden.

Kortom; een geweldige plek om te wonen! Hou je van rust, privacy en ruimte? Midden in de natuur? Dan is dit object iets voor jouw. Maak een afspraak met onze makelaar en laat je rondleiden door dit mooie landgoed.

Praktische informatie;

- Servicekosten voor het park bedragen ca. € 159,17 per maand.

- Erfpacht loopt tot 31 december 2028. Wanneer je besluit de grond niet bij te kopen, bedragen de pachtkosten ca. € 2.995,- per jaar (2024). Dit is fiscaal aftrekbaar. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de grond later bij te kopen, maar in ieder geval vóór 31 december 2028. De prijs voor de grond bedraagt € 205.000,-.

- Overdrachtsbelasting bedraagt normaliter 10,4%. Kies je ervoor om permanent te wonen én het is je eerste woonadres, dan geldt een tarief van 2% overdrachtsbelasting. Het kan dus heel interessant zijn om hier te gaan wonen. Laat je hierover informeren door de makelaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Verwarming
houtkachel
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
720 m²
Inhoud
320 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, beschutte ligging en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*