Omschrijving

Royale vrijstaande woning in een ruim opgezette woonwijk in Makkum. Deze gezinswoning beschikt over een aangebouwde garage en bijkeuken, 3 slaapkamers en een beschutte achtertuin op het oosten. De woning is gelegen in een rustige straat, op korte afstand van de voorzieningen van Makkum. De woning beschikt over een perceel eigen grond van 535 m².
Makkum is een gastvrij dorp met alle voorzieningen dichtbij zoals de bakker, slager, supermarkt en visboer. In het dorp zijn vele gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes, mooie havens en allerlei (sport)verenigingen. Ook zijn er 3 basisscholen en meerdere kinderopvanglocaties.
Dagje strand? Makkum heeft zijn eigen IJsselmeerstrand, waar jong en oud kunnen genieten.

Indeling
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en de trapopgang naar de verdieping. De U-vormige woonkamer met open haard heeft veel lichtinval en beschikt aan de achterzijde over een schuifpui met toegang naar het terras. De open keuken heeft een keukenblok in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur en veel kastruimte. De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken. In de bijkeuken bevindt zich een keukenblokje, de witgoedaansluiting, een deur naar de tuin en naar de garage. De aangebouwde garage heeft een lengte van ruim 6 meter. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en grenst aan een smalle vaart. Aan de voorzijde is een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Eerste verdieping
Alle vertrekken op de verdieping zijn rondom de centrale overloop gesitueerd. De grote slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een klein balkon op het westen. De andere 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, 2e toilet en een wastafelmeubel. De brede dakkapel zorgt hier voor extra ruimte. Vanaf de overloop is tevens de afgesloten cv-ruimte bereikbaar.

Tuin
De beschutte achtertuin grenst aan een smalle vaart en is voorzien van terrassen, gazon en veel groen. De tuin heeft een prettige zonligging op het oosten.
De voortuin ligt op het westen en is aangelegd met gazon en beplanting. Voor de garage bevindt zich een ruime oprit voor meerdere auto's. Er is een achterom via de poort aan de andere zijde van de woning.

Bijzonderheden
* Energielabel C;
* Ruime U-vormige woonkamer met open haard;
* Cv-ketel Nefit bouwjaar 2000;
* Energielabel B;
* Betonnen vloeren;
* Deels kunststof kozijnen;
* Aangebouwde bijkeuken en garage;
* 3 ruime slaapkamers;
* Oprit voor meerdere auto's;
* De grond achter de woning is bestemd als "Bouwgrond";
* Vanaf de woning wandelt u zo naar het sfeervolle dorpscentrum van Makkum met zijn rijke historie, vele winkeltjes en bezienswaardigheden;
* Bezichtiging uitsluitend via de Makelaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2000 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Perceeloppervlakte
535 m²
Inhoud
412 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 210 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*