Omschrijving

LET OP: ALLE KIJKMOMENTEN ZITTEN MOMENTEEL VOL, MAAR INSCHRIJVEN ALS RESERVE KAN NOG WEL!

Modern, een tikkie industrieel, maar bovenal een heel sfeervol; De la Reystraat 9 in het centrum van Dordrecht. Het begint in de groene straat met waanzinnige gevels, alle woningen hebben een karakteristieke uitstraling, je wordt dus al helemaal happy wanneer je de auto parkeert. De lange hal heeft gezellige tegels en in de verte zie je de deur naar de woonkamer met daarboven het bijzondere glas-in-lood. De afgelopen jaren is de woning flink aangepakt, de keuken is bijvoorbeeld opengebroken waardoor je een gezellige verbinding hebt met het eetgedeelte. Een mooie visgraatvloer, hoge plafonds en royale ramen waar de zwarte jaloezieën prachtig uitkomen en ook hier weer het glas-in-lood. De bakstenen muur met koperen leidingen en bakelieten stopcontacten geeft een stoere tint aan de woning.

De grote verrassing is de lekkere tuin waar de drankjes al klaar staan voor ons. Dit is een perfect plekkie voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Of gewoon voor een glaasje water, er is altijd een goede gelegenheid om hier eventjes met de benen omhoog te zitten.
Boven is het minstens zo mooi! De 2 kinderkamers zijn supersmaalvol ingericht, ook hier raak je niet uitgekeken… De balken zijn mooi zichtbaar, er is gewerkt met warme kleuren en puur praktisch; er is nog opbergruimte achter de knieschotten! Vergaten we bijna te melden, beneden is nog een kelder waar je eveneens een hoop spullen kwijt kunt. Geen harde eis, wél een lekkere bijkomstigheid.

Waar wacht je nog op? Pak die telefoon en bellen maar!


Indeling:
Hal met tegelvloer, toilet, meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars, slimme meters, glasvezel) en ruimte voor een garderobe.

De woonkamer over de gehele lengte van de woning geeft een ruimtelijk gevoel en is modern afgewerkt. De woonkamer is voorzien van een visgraat laminaatvloer, deels stucwerk wandafwerking met aan de achterzijde een stoere brickwall en dubbele deuren naar de achtertuin.
Bij de zithoek aan de voorzijde van de kamer hebben eigenaren een waterdamphaard geïnstalleerd, wat samen met de glas-in-lood ramen zorgt voor een gezellige sfeer. Achterin de kamer bevindt zich de eethoek naast de open keuken. De brickwall met stoere lampen zorgt hier voor een moderne en industriële look.

De keuken in wandopstelling is voorzien van een 4 pit inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, kunststof werkblad met een apart kastendeel aan de andere kant van de keuken. Ook hier is glas-in-lood terug te vinden, heel leuk! Vanuit de keuken is eveneens de achtertuin bereikbaar.

De fijne achtertuin is betegeld en voorzien van een grote olijfboom en een achterom.

Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar, een prettige bergruimte voor al je voorraden.

1e verdieping:
Overloop met laminaatvloer en dakraam.

Slaapkamer aan voorzijde met kenmerkend boograam en schuifkastenwand.

Slaapkamer aan achterzijde, voorzien van een schuifkastenwand, deels voorzetwanden en een dakkapel met kunststof kozijn.

Slaapkamer aan de zijkant met dakkapel.

Badkamer (deels betegeld), ligbad, douche, toilet, wastafelmeubel, spiegel met verlichting, designradiator, dakkapel met een kunststof draaikiep raam.


Algemeen:
- Eigen grond, 79 m².
- Staalfundering.
- Schilderwerk eind 2022 aangepakt.
- Deel van de lange wand in woonkamer is geïmpregneerd.
- In 2021 is de begane grondvloer nagekeken en zijn een aantal balken vervangen.
- Oplevering per begin december.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Maarten Makelaardij is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 309.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
F
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2023 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²
Perceeloppervlakte
79 m²
Inhoud
342 m³
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 18 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*