De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346
De Klok 346

De Klok 346

Rijnsburg

€ 512.000,- k.k.

Omschrijving

Duurzaam appartement met vloerkoeling-en verwarming

Wilt u duurzaam wonen in dit ruime appartement van ca. 97m2 op één van de meeste gewilde woonlocaties van de regio? Als bewoner van De Bloem kunt u gebruik maken van de wellness- en fitnessfaciliteiten behorende bij het complex. Dankzij de centrale ligging van het complex rijdt u zo naar de Katwijkse of Noordwijkse kust en bent u snel in steden als Leiden en Den Haag. In de directe omgeving vindt u bovendien diverse winkelcentra, horecagelegenheden en sportverenigingen.

Indeling appartement

In dit riante drie-kamerappartement heeft u ruimte genoeg. Bij binnenkomst stapt u de hal in die alle ruimten met elkaar verbindt. De grote zonnige woonkamer met open keuken heeft veel ramen en biedt daardoor leuk zicht over de omgeving. Door de riante ruimte zijn er veel mogelijkheden om dit naar eigen voorkeur in te richten.

Via de woonkamer loopt u het balkon op. Dit balkon is gelegen op het westen, dus u kunt na uw werkdag optimaal genieten van de zon. De woning is uitgevoerd met een luxe keuken voorzien van een composiet werkblad, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat en combimagnetron.

De slaapkamers treft u bij binnenkomst in de woning aan beide kanten. Deze zijn beiden voorzien van grote raampartijen. De badkamer met douche en dubbele wastafel is netjes afgewerkt. Ook bevindt zich aan de hal nog een apart toilet met fontein. Tot slot beschikt deze woning over een berging/technische ruimte waar u uw wasmachine en -droger kunt plaatsen.

De woning is volledig uitgevoerd met een duurzaam vloerverwarming- en koelingssysteem wat werkt middels een warmtepompinstallatie voor bodemwarmte. Er is dus geen gas in de woning.

In de kelder van het appartementencomplex heeft deze woning een eigen berging. Deze kan dienen voor het stallen van een fiets. Tevens zijn er beneden nog twee algemene fietsenstallingen aanwezig voor bewoners van het complex.

Bijzonderheden van de woning:
• Het complex is voorzien van een collectieve warmtepompinstallatie en daarom volledig gasloos te verwarmen en koelen. De woning wordt via de vloeren verwarmd én gekoeld. Dat betekent dat u geen radiatoren zult aantreffen in de woning (met uitzondering van de elektrische radiator als bijverwarming in de badkamer). Voor de huur van de warmtepomp wordt een servicecontract met Enera Services afgesloten met een huurprijs van ca. 90,- per maand. Daarnaast betaalt u ook een voorschot voor het verbruik warmte en koude van € 100,- per maand (prijspeil 2024);
• Servicekosten bedragen per maand ca. € 214,-;
• Exclusief voor bewoners van De Bloem is een luxe wellness geopend. De wellness bestaat uit een zwembad met terras, Finse sauna, Turks stoombad en fitness. In het naastgelegen gebouw Calla is een kapsalon, beautysalon en pedicuresalon aanwezig, waar ook de overige bewoners van De Bloem welkom zijn. De verplichte bijdrage voor gebruik van de Wellness bedraagt € 22,75 per huishouden (prijspeil 1 januari 2024);
• De koop van het appartement is exclusief de huur van een parkeerplaats. De huurprijs voor een binnen parkeerplaats bedraagt € 98,- per maand excl. servicekosten en voor een buitenparkeerplaats € 62,- excl. servicekosten (prijspeil 1 januari 2024);

Bijzondere bepalingen t.a.v. de verkoop:
• Verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond en daarom zal er een ‘niet-zelfbewoningsclausule’ aan de koopovereenkomst worden toegevoegd.

Interesse?
Dit appartement is per direct beschikbaar. Neem contact op met het makelaarskantoor om een bezichtiging te plannen voor deze woning.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 512.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
wonen
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, zwembad, lift en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en aardwarmte

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeergarage
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*