Omschrijving

Gave gezinswoning met zoveel potentie én beschikt over een energielabel A!

Deze leuke twee onder een kap woning is gelegen op een heerlijk punt binnen de wijk Windmolenbroek; want zegt nu zelf, wonen aan een woonerf met heerlijke vrijheid aan de voorzijde uitkijkend over gemeentegroen inclusief speelvoorzieningen voor de kleinsten, dat is toch genieten? Kinderen hebben de ruimte en de vrijheid om buiten te spelen en er komen weinig tot geen mensen die er niet wonen.

De Windmolenbroek staat bekend als een kindvriendelijke wijk met veel groen, sfeer en beleving die zo goed past bij jonge gezinnen die vrij en comfortabel willen wonen. Basisscholen, winkelcentrum, ZGT locatie Almelo, openbaar vervoer (bus), allen binnen enkele minuten bereikbaar.

De woning is gebouwd in 1983 en alle jaren een echte gezinswoning geweest met slechts 1 eigenaar. De familie heeft er als eerste bewoner met veel plezier & liefde gewoond, daarentegen begrijpen we het goed dat het moment er is om vernieuwingen door te voeren.
Natuurlijk zijn er volop punten die je een glimlach zullen brengen. Niet alleen de locatie is een groot pluspunt, gevolgd door een eigen oprit/carport en garage, er zijn 3 mooie slaapkamers op de 1e etage, een enorme zolder met een 4e slaapkamer en een verrassend ruime achtertuin (op het zuiden!) met een tuinkamer en houten tuinchalet.

De kavel is maarliefst 330 m2.

Parkeren? Je eigen oprit met carport biedt plek voor 2 auto’s. Ook is er openbaar parkeergelegenheid aanwezig ca. 20 meter afstand.

Nieuwsgierig naar de indeling? We vertellen je graag meer.

*Check ook onder "video" de live bezichtiging voor een nog betere indruk dan de foto's en plattegronden al bieden!

Begane grond: binnenkomst via de hal met meterkast, trap naar de eerste verdieping en toilet met fonteintje. In de hal vind je voldoende ruimte voor de garderobe. De aan de voorzijde gesitueerde woonkamer is voorzien van een gezellige houtkachel met schouw.
Comfortabele afmetingen met volop inrichtingsmogelijkheden. Vanuit de living heb je een geweldig vrij uitzicht zonder inkijk van eventuele buren.

De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer en is voorzien van een net eikenhouten keukenblok in hoekopstelling.

Je hebt prettig genoeg de beschikking over een bijkeuken (met witgoedvoorziening) en hiermee de inpandige doorgang naar de aangebouwde stenen garage; perfect voor het stallen van de fietsen en/of andere grote spullen!

Via de bijkeuken betreed je de achtertuin. De tuin is gelegen op het zuiden en zal je op zomerdagen voldoende zonnestralen bezorgen!
De tuinkamer is voor de kinderen (of voor jezelf!) een leuke plek om te relaxen en plezier te hebben!

Eerste verdieping: de trap in de hal brengt ons op de overloop van de eerste verdieping. Vanuit hier heb je toegang tot 3 keurige slaapkamers en de complete badkamer met douchecabine, ligbad, 2e toilet en een wastafelmeubel.
Alle slaapkamers en de overloop zijn uitgevoerd met keurige laminaatvloeren en is de gehele verdieping uitgevoerd met HR++ beglazing.

Via de 2e vaste trap bereiken we de zolderverdieping. Een etage met een royale voorzolder om spullen te bergen én een royaal bemeten 4e slaapkamer met dakraam.

Bijzonderheden: bouwjaar 1983, perceeloppervlakte 330 m2, woonoppervlakte ca. 137 m2, inhoud ca. 541 m3, geheel voorzien (HR++) isolatieglas, de begane grond is uitgerust met een plavuizen vloer, verwarming en warm water middels stadsverwarming i.c.m. een wisselschakelaar (dus geen eigen gasaansluiting), vrijheid aan de voorzijde, plezierige woonomgeving, er is volop parkeergelegenheid op eigen grond en (links) voor de woning, de opzet van deze straat is zo ingericht dat de kinderen rustig kunnen spelen en er alleen bestemmingsverkeer rijdt, centrale ligging t.o.v. winkelcentrum, school-/speelvoorzieningen, ZGT locatie Almelo en niet te vergeten de uitvalswegen richting A35 en de A1.

Kortom, een top huis voor een gezin.

De oplevering is in overleg.

Afmetingen: voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond. Nieuwsgierig?

Wij nodigen je van harte uit om deze mooie woning met eigen ogen te bewonderen.
Bel/mail of app voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Op verzoek van verkoper zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie alsook uitingen op o.a. FB of Instagram moeten beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, rookkanaal, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming en houtkachel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
330 m²
Inhoud
541 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
20 m²
Buitenruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 200 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*