De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03
De Hooghlaan 2B03

De Hooghlaan 2B03

Bilthoven

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

STIJLVOL WONEN MET EEN PRACHTIG TERRAS! In het geliefde "De Hooghcomplex" in de mooie villawijk Bilthoven Noord mogen wij u dit recentelijk volledig gemoderniseerde, instapklare appartement met een buitengewoon royaal terras én berging presenteren! Het moderne, volledig vernieuwde appartement bevindt zich op de eerste woonlaag, kijkt prachtig uit in het groen én biedt de mogelijkheid tot de aankoop van een separate garagebox! Zelden treft u een appartement met dit formaat terras/buiten in Bilthoven! Het betreft dan ook een unieke kans om een appartement met mooie, royale buitenruimte aan te kopen... En dát op een absolute toplocatie! Wij leiden u graag rond!

ENTREE

De royale hal van het complex verwelkomt u. Hier bevinden zich de brievenbussen, diverse gemeenschappelijke ruimtes (o.a. een bibliotheek en fitness) en een receptioniste. De receptioniste is dagelijks (doordeweeks) aanwezig.

De trap en lift leiden ons naar de eerste etage in de B-vleugel aan de voorzijde van het complex.

APPARTEMENT B03
De hal verleent toegang tot de zeer diepe woonkamer (voorzien van een nieuwe PVC-vloer met brede planken) en een volledig nieuwe semi-open keuken met een fraai balkon aan de voorzijde om o.a. te ventileren. De moderne keuken is voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur en biedt alle gemakken! Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op het fraai gelegen, zeer royale terras. Dit terras is werkelijk uniek te noemen! Zelden treft u een terras van dit formaat in Bilthoven... Een heerlijke plek om van de zon te kunnen genieten. Het is hier dan ook zeker mogelijk om een tafel met meerdere stoelen te positioneren.

De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en biedt eveneens toegang tot het terras. Inbouwkasten zorgen voor voldoende opslagruimte. De moderne, in nieuwstaat verkerende, badkamer beschikt over een zeer fraaie douche met meerdere functionaliteiten, een mooi wastafelmeubel en veel opbergruimte in de kasten.

Het geliefde appartementencomplex aan de fraai, in het groen gelegen De Hooghlaan kent geen leeftijdsgrens meer. Aldus is dit een prachtige, verrassende locatie voor velen!

De Vereniging van Eigenaren is actief te noemen. U kunt tevens (indien gewenst) meedoen aan diverse activiteiten binnen het appartementencomplex. Er zijn logeerkamers beschikbaar voor gasten.

De maandelijkse bijdrage à € 356,20 is als volgt opgebouwd:
VvE-bijdrage: € 91,20
Servicekosten € 195,00
Voorschot stookkosten € 70,00

GARAGEBOX
De mogelijkheid tot de aankoop van een garagebox maakt het geheel compleet. De vraagprijs van deze garage bedraagt € 45.000,- k.k.

Wij leiden u graag rond in dit bijzonder fraaie appartement!

De levering kan desgewenst op korte termijn plaatsvinden.

In de koopovereenkomst worden een aantal clausules opgenomen. Informatie hieromtrent lichten wij u graag op verzoek nader toe.

En heeft u andere wensen? Maar wilt u wel graag wonen in het "De Hooghcomplex"? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Deze presentatie en verkoopinformatie zijn met de grootste zorg samengesteld, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel en lift

Energie

Energielabel
D

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²
Buitenruimte oppervlakte
25 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
garagebox
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*