De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42
De Hoge Wickstraat 42

De Hoge Wickstraat 42

Oosterhout

€ 339.000,- k.k.

Omschrijving

RUIME HOEKWONING IN HET GELIEFDE OOSTERHOUT
In een rustige buurt gelegen hoekwoning met een goed onderhoudsniveau en op fietsafstand van het centrum van Nijmegen. Bent u op zoek naar een woning om in te starten of een heerlijk gezinsleven? Dan is deze woning zeker iets voor u. Met onder meer een perceel van circa 220 m² (geschat, dient nog te worden uitgemeten), drie slaapkamers, een bergzolder en een heerlijke tuin met veel privacy is dit een ideale woning voor starters maar ook voor doorstromers.

LET OP! Bij deze woning is sprake van een voorrangsregeling: huurders die een sociale huurwoning huren van een woningcorporatie in gemeente Overbetuwe (Woonstichting Valburg, Woningstichting Heteren, Vivare) krijgen van 5 augustus t/m 6 september 2024 voorrang bij verkoop. De getaxeerde waarde van deze woning bedraagt € 325.000,-.

BEGANE GROND
Bij deze woning komen we binnen via de nette voortuin en is er een achterom naar de tuin. In de hal treffen we een kelderkast, toilet, vaste trap naar de verdieping en toegang tot de gesloten keuken. De woonkamer is ingericht met grote raampartijen met dubbele beglazing en neutrale wanden. Het vele lichtinval en zicht op de tuin verhogen hier het wooncomfort. Samen met de keuken bieden deze ruimtes mogelijkheden om een open keuken met riante woonkeuken te realiseren eventueel in combinatie met een uitbouw. De gesloten keuken is eenvoudig opgesteld en voorzien van een enkel keukenblok met kastruimte en een spoelbak. Hier vinden we tevens een toegang tot de achtertuin.

VERDIEPING
Via de vaste trap komt u op de overloop die toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers. De kamers bieden voldoende ruimte voor een bed met (kleding)kast en/of eventueel werk of kantoorruimte. De raampartijen verzorgen het lichtinval. Kortom een verdieping waar veel mogelijkheden aanwezig zijn. Naast de kamers vinden we hier ook een nette badkamer die volledig is betegeld en is voorzien van een inloop douche, wasmeubel en toilet. Verder is de verdieping afgewerkt met dubbele beglazing en nette wanden en plafonds. Verder is er toegang tot de bergzolder.

BERGZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop is er nog een bergzolder aanwezig. Deze strekt zich over de gehele woning en is een ideale ruimte voor uw opslag.

TUIN
Met de ruime oprit en de heerlijke tuin bezit u een ruim perceel midden in het dorp. Deze tuin biedt in de zomer heerlijke zon en/of schaduwplekken met zijn diepe ligging. De tuin is volledig afgezet waardoor u volop privacy en vrijheid geniet op eigen terrein. Heerlijk ruime en zonnige achtertuin met terras aan de woning en de beschikking over een ruime stenen berging.

WONEN IN OOSTERHOUT
Het is heerlijk wonen centraal in het Betuwse dorp Oosterhout. Op deze locatie staat, vriendelijk en uitnodigend, dit leuke huis! Wonen in vrijheid, direct nabij de uiterwaarden richting de Waal en vanaf de dijk een prachtige uitkijk over de skyline van Nijmegen is naar ons idee ultiem genieten van landelijkheid met de bruisende stad op een steenworp afstand. Wonen in Oosterhout nabij de uitvalswegen A50 en A15 richting de steden Arnhem, Nijmegen en Tiel is als wonen in de schaduw van de grote stad maar dan met bescherming van het dorpse buitenleven. In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen in de uiterwaarden en bij de spiegelwaal waar je in de zomer ook heerlijk kunt zwemmen. De woning ligt op loop/fiets afstand van voorzieningen zoals winkels, basisschool, horeca gelegenheden en sportvoorzieningen.

BIJZONDERHEDEN
Deze hoekwoning aan de Hoge Wickstraat 42 in Oosterhout is de juiste combinatie van woonruimte, comfort en een heerlijke omgeving. Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging om deze woning zelf te ervaren. Jouw nieuwe thuis wacht op je!

BIJZONDERHEDEN
- Nette woning;
- Diepe achtertuin;
- Isolerende beglazing;
- Ruim perceel van ca. 220 m² ;
- Voorrangsregeling van toepassing t/m 6 september 2024;
- Projectnotaris Notarissen Elst te Elst;
- Ouderdomsclausule, asbestclausule + niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Zelfbewoningsplicht van toepassing;
- Geen vragenlijst + lijst van zaken aanwezig;
- Per direct beschikbaar;
- Dagelijkse voorzieningen in de omgeving;
- Op korte afstand van centrum Nijmegen
- Direct ligging nabij de Waal;
- Nabij alle voorzieningen van Nijmegen Noord;
- Op korte afstand van Nijmegen centrum;
- Nabij winkels en uitvalswegen richting Arnhem, Nijmegen, Tiel;
- Openbaar vervoer op minuten loopafstand.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 339.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²
Perceeloppervlakte
220 m²
Inhoud
350 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
11 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 74 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*