Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1
Damsterweg 1

Damsterweg 1

Siddeburen

€ 347.500,- k.k.

Omschrijving

Aan de Damsterweg 1 in Siddeburen bieden wij namens opdrachtgever te koop aan, een vrijstaande woning met carport, garage en schuur, erf en tuin. Deze grote woning heeft een woonoppervlakte van bijna 150 m² en een inhoud van bijna 600 m³. De woning is levensloopbestendig te noemen; badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Voorts op de verdieping een drietal slaapkamers en een extra badkamer met douche en toilet. De grote schuur met garage heeft een oppervlakte van ca. 55 m², mogelijk ook zeer geschikt voor een zzp-er die er zijn werk en/of hobby in kan uitoefenen. De woning ligt aan de doorgaande weg in Siddeburen.
Het dorp Siddeburen is een dorp met vele voorzieningen en een bijna complete winkelaanbod. De verbindingen met het openbaar van en naar de stad Groningen zijn uitstekend te noemen. Ook de uitvalswegen naar de N33 en A7 zijn nabij.
Kortom een vrijstaande woning voor een breed publiek, je moet uiteraard nog wel de handen uit de mouwen steken om het huis tip-top op orde te krijgen, maar een unieke kans op de woningmarkt. U bent van harte uitgenodigd; maak een afspraak voor een bezichtiging. Welkom !

Indeling
Entree/hal voorzien van plavuizen; toilet (wandcloset met fontein), meterkast (groepenkast met aardlekschakelaar), en trapopgang naar de verdieping.
Grote woonkamer, gesloten keuken, slaapkamer, doorloopkamer en serre, voorts een badkamer en een bijkeuken met de achter-entree. De begane grond is voorzien van laminaatvloeren, tapijt en plavuizen. De L-vorige woonkamer heeft een buitendeur naar het terras op het zuiden, de keuken heeft een rechte opstelling ( voorzien van vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat met afzuiging en boven-, en onderkasten en laden) en heeft een houten schuifpui naar het achter gelegen terras. De volledig betegelde badkamer is voorzien van wastafel, douchehoek, hoekbad en design radiator. In de bijkeuken, belegd met plavuizen, is de opstelplaats van de CV installatie (Remeha 2021) en zijn tevens de witgoed aansluitingen aanwezig.
De garage met carport en kanteldeur is onderdeel van de schuur. De schuur heeft een betonvloer en heeft een zolder. Ook in de schuur is een CV installatie van Remeha selecta (oud). Op de schuur liggen 10 zonnepanelen. Achter de schuur is een groente en fruit kas van circa 30 m².


Eerste verdieping
Toegang tot de verdieping middels vaste open trap: overloop, badkamer voorzien van wastafelmeubel, douchehoek, toilet met wandcloset en verwarming.
er zijn drie slaapkamers: op de voorzijde en achterzijde twee ruime slaapkamers met beide een vlizotrap naar de vliering, de derde slaapkamer c.q. hobbykamer ligt op het zuiden met een werkblad en kasten. De verdieping is voorzien van laminaatvloeren. Tevens nog een zolder berging.

Tweede verdieping
vliering/zolder

Tuin
Aan de voorzijde een gazon met siertuin, aan de achterzijde een gazon met borders.

Bijzonderheden
Kavel van bijna 700 m²
Grote schuur/werkplaats met inpandige garage en een carport met kanteldeur.
Bouwjaar 1967
energielabel D
10 zonnepanelen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 347.500,- k.k.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Voorzieningen
zonnecollectoren, schuifpui en dakraam

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van REMEHA, lease

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
148 m²
Perceeloppervlakte
689 m²
Inhoud
599 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
13 m²
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 150 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
garage met carport
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*