Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59
Dampkring 59

Dampkring 59

Heerhugowaard

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

RUIM EN LICHT APPARTEMENT IN DE STAD VAN DE ZON!

Dit ruime appartement op de derde verdieping beschikt over twee grote slaapkamers, een heerlijk balkon met uitzicht over de wateren van het park van Luna, ruime badkamer en grote woonkamer met open keuken. Het geheel is altijd goed onderhouden en staat op dit moment al helemaal leeg. Zelfs de vloerbekleding is er al voor u uitgehaald zodat u direct naar eigen wens het appartement kunt aankleden.

Het appartement is gelegen in de emissie neutrale woonwijk Stad van de Zon. In de nabijheid van het complex vindt u onder andere een supermarkt, warme bakker, kapsalon en een gezondheidscentrum. Maar ook om te recreëren hoeft u niet ver te lopen of te fietsen. De Stad van de Zon is namelijk omringd door het Park van Luna waar u kunt genieten van het buitenleven. Maak een wandeling door het park of neem een frisse duik in de recreatie plas aan het strand van Luna. De keuze is aan u. De wijk is centraal gelegen nabij uitvalswegen, openbaar vervoer en op fietsafstand het winkelcentrum, bioscoop, restaurants en het theater. Kortom dit is een perfecte plek om te wonen.

Vanuit de ruime centrale hal waar ook de brievenbussen zich bevinden bereikt u via de trap of lift de galerij op de derde verdieping met de voordeur van het appartement. De ruime berging is beneden in het complex gesitueerd en ook via de centrale hal te bereiken.

Met bijna 87 vierkante meter gebruiksoppervlakte is het hier echt riant wonen. Zo heeft dit appartement een ruime hal met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Er zijn twee goed bemeten slaapkamers, een ruime badkamer, berging met voldoende ruimte voor een wasmachine en droger, apart toilet, open keuken en een grote woonkamer. Het balkon op het zuiden maakt het plaatje compleet. Vanaf daar heeft u een heerlijk uitzicht en kunt u lekker van de zon genieten.

Woonkamer:
De woonkamer is ruim en door de diverse raampartijen is er veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon. Hier heeft u uitzicht over de wateren van het park van Luna en geniet u in alle jaargetijden van het zonnetje. Heerlijk toch!

Keuken:
De open keuken is netjes en beschikt over een koelkast, boiler en een inductie kookplaat. Er is genoeg kastruimte aanwezig om al uw keukengerei in op te kunnen bergen.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee grote slaapkamers. Beide slaapkamers hebben door de grote raampartijen veel lichtinval.

Badkamer en toilet:
De badkamer is groot en beschikt over een douche en dubbele wastafel met meubel. Het toilet is apart gesitueerd en bereikbaar vanuit de hal.
Bijzonderheden:
- Actieve VVE met een meerjaren onderhoudsplan
- Aanvaarding kan zeer snel
- Balkon op het zuiden
- Berging
- Centraal gelegen nabij voorzieningen en uitvalswegen
- Uitzicht vanaf de derde verdieping

RE/MAX Connect makelaar Daan Happe laat u graag dit mooie appartement zien.
Neem snel contact met hem op om op afspraak een bezichtiging in te plannen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en lift

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2005 van Nefit Smartline HRC 24 CW 3, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*