Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146
Dalwagenseweg 146

Dalwagenseweg 146

Opheusden

€ 619.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer royale 2/1-kapwoning op een prachtige locatie aan de Linge. Deze perfect onderhouden woning heeft een grote woonkamer en tuingerichte eetkeuken. Via de bijkeuken is de inpandige garage te bereiken. Met zes mooie slaap-/werkkamers is dit echt een hele fijne gezinswoning. Aan de voorzijde ligt de woning aan een autoluw hofje en aan de achterzijde grenst het perceel prachtig aan rivier de Linge. De fraai aangelegde tuin is gunstig op het zuiden gelegen en er zijn meerdere terrassen, waaronder een groot terras aan het water. Met een woonoppervlakte van maar liefst 178 m² en een perceel van ruim 500 m², spreken we hier met recht over ‘uitzonderlijk groot’!

Indeling
Begane grond: de overdekte entree biedt toegang tot de hal. In de hal bevinden zich de meterkast, toiletruimte en trapopgang. Ook treft u hier de toegang tot de royale woonkamer. De Z-vormige woonkamer is heerlijk ruim en de stijlvolle erker zorgt voor extra lichtinval en een mooie uitstraling. De sfeervolle haardpartij en fraaie houten vloer geven extra sfeer aan deze living. De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met de benodigde apparatuur. Bij het eetgedeelte in deze keuken zorgt de schuifpui voor een prettige verbinding met de tuin. In de praktische bijkeuken treft u o.a. een wastafel, inbouwkast en de witgoedaansluitingen aan. De inpandige garage biedt veel bergruimte en via een vaste trap is er boven de garage nog een verrassend leuke speel-/werkkamer en veel bergruimte aanwezig.


Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn erg ruim en twee slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. De geheel betegelde badkamer is voorzien van ligbad/douche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping
Door middel van een vaste trap komt u op de overloop. Naast afgewerkte bergruimte bevindt zich hier de C.V.-opstelling. Vanaf de overloop zijn er op deze verdieping nog twee leuke slaapkamers te bereiken, beiden voorzien van afgewerkte bergruimte.

Bijzonderheden
De eerste verdieping is rondom voorzien van rolluiken. De erker is voorzien van screen en ook aan de achterzijde is er zonwering middels een groot terrasscherm. De krachtige airconditioning op de eerste verdieping zorgt op zomerse dagen voor een aangename temperatuur in de woning. De diepe tuin is gunstig op het zuiden gelegen en op de diverse terrassen is er veel privacy. Ook is er een overdekt zitje, welke grenst aan de houten tuinberging achter in de tuin. Uniek is de ligging aan het water, waardoor u beschikt over een vlonderterras en steiger aan het water. Vanaf het terras geniet u van het groen aan de overzijde en natuurlijk ook van het uitzicht over het kabbelende water van de Linge. De ruimte binnen en achter deze woning, samen met de beleving van het wonen op deze magnifieke ligging zult u nog beter ervaren tijdens een bezichtiging. Van harte welkom op de Dalwagenseweg 146 in Opheusden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 619.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken, buitenzonwering, airconditioning, schuifpui, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel, airconditioning en open haard
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Nefit Trendline HRC 30 CW5, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
178 m²
Perceeloppervlakte
502 m²
Inhoud
696 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
aan water en aan rustige weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 288 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*