Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59
Daalderdreef 59

Daalderdreef 59

Herkenbosch

€ 309.000,- k.k.

Omschrijving

Modern en goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met berging en mooi aangelegde tuin, gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke woonomgeving. Deze fraaie gezinswoning heeft een mooie woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een fijne badkamer en een vaste trap naar de zolder. De woning is volledig geïsoleerd heeft energielabel A.

Indeling
Begane grond:
overdekte entree, ruime hal met meterkast en trap naar eerste verdieping, toiletruimte waarin wandcloset met fonteintje, mooie doorzon woonkamer (ca. 27 m²) met praktische trapkast, open keuken waarin moderne keukenopstelling met apparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast) en tuindeur naar terras. De begane grond is voorzien van een doorlopende tegelvloer met vloerverwarming;


Eerste verdieping
1e verdieping:
overloop met laminaatvloer, 3 fijne slaapkamers (ca. 11, 10 en 7 m²) met laminaatvloeren, moderne badkamer waarin douche, wandcloset en wastafel in aanbouwmeubel;



Tweede verdieping
2e verdieping:
vaste trap naar de zolderruimte met laminaatvloer, c.v.-opstelling, zonneboiler en witgoedaansluiting. De zolder is ruim genoeg om hier een extra slaapkamer, speel- of hobbykamer te realiseren.


Tuin
Tuin:
De op het Oosten gesitueerde achtertuin is geheel omheind en voorzien van sierbestrating, hagen en borders met beplanting. Achter in de tuin bevindt zich een stenen buitenberging. De achtertuin is via een achterom bereikbaar en achter de woning bevindt zich meer dan voldoende parkeergelegenheid.


Bijzonderheden
Algemeen:
Deze volledig geïsoleerde halfvrijstaande eengezinswoning is in 2009 gebouwd waarbij gebruik gemaakt is van duurzame en energiebesparende materialen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, een HR ketel, een zonneboiler, mechanische afzuiging met warmte terugwinning en heeft energielabel A.
De woning is gelegen in een rustige en met veel groen aangelegde jonge woonwijk. Aan de voorzijde grenst de woning aan een looppad en een groenstrook. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich meer dan voldoende parkeergelegenheid. De dagelijkse voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken en op enkele minuten wandelen ligt Nationaal Park de Meinweg en het buitengebied. Op slechts enkele autominuten bereikt men de autosnelweg A73 en de stad Roermond. Het woonoppervlak bedraagt ca. 85 m², de overige inpandige ruimte ca. 18 m², de inhoud bedraagt ca. 364 m³ en het perceeloppervlak 171 m².

Omgeving:
Herkenbosch maakt deel uit van de gemeente Roerdalen en heeft ruim 4000 inwoners. Het dorp is gelegen in een landelijke en groene woonomgeving langs rivier de Roer en Nationaal Park de Meinweg met haar vele wandel- en fietsroutes. Herkenbosch beschikt over meer dan voldoende voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, supermarkt, diverse winkels, een huisartsenpraktijk, een tandartspraktijk, restaurants, cafés, een dorpshuis, diverse (sport)verenigingen en tal van recreatiemogelijkheden. Herkenbosch ligt op circa 10 kilometer van de stad Roermond met zijn uitgebreide maasplassen, tal van winkels en terrasjes in de fraaie historische binnenstad en het Designer Outlet Center met meer dan 180 winkels en diverse restaurants. Het Bourgondische Maastricht en het Zuid-Limburgse heuvelland maar ook Venlo, Eindhoven en grote Duitse steden als Düsseldorf, Keulen en Aken zijn eveneens goed bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 309.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmte terugwininstallatie
Warm water
zonneboiler
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2010 van Intergas HR ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
171 m²
Inhoud
364 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 102 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*