Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23
Daalakker 23

Daalakker 23

Bavel

€ 600.000,- k.k.

Omschrijving

MOOI GELEGEN UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET GARAGE EN RUIME EIGEN OPRIT OP EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE IN BAVEL (GEMEENTE BREDA) MET VRIJ UITZICHT AAN DE VOORZIJDE.

Deze fijne gezinswoning is gebouwd omstreeks 1978 en heeft o.a. een woonkamer van ruim 38 m2, een aangebouwde keuken, op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer, een 4e slaapkamer op de tweede verdieping, een privacy biedende achtertuin, vrijstaande garage en ruime eigen oprit op een perceel van circa 302 m2 eigen grond.

De woning is gelegen aan een gemeenteplantsoen nabij de dorpskern en de centrumvoorzieningen van Bavel, waaronder diverse winkels en 2 basisscholen en op korte afstand van winkelcentrum “de Burcht” en het bruisende centrum van Breda, met o.a. een ruim aanbod aan scholen voor middelbaar en voortgezet onderwijs. De Ulvenhoutse bossen zijn op loopafstand gelegen en landgoed/zwembad Wolfslaar en de kinderboerderij zijn op korte afstand gelegen. Ook ten opzichte van het wegennet ligt de woning heel gunstig. Binnen een paar autominuten bereik je de snelweg richting Utrecht (A27), Tilburg (A58) en Antwerpen/Rotterdam (A16).

Indeling

Begane grond
Zijentree.
Hal met garderobe, meterkast (11 groepen + 2 aardlekschakelaars), open trapopgang naar de eerste verdieping en een toegang tot een toiletruimte en de woonkamer.
Betegelde toiletruimte met een laminaatvloer, een duoblok toilet, een fonteintje en raam voor natuurlijke ventilatie.
Via een recent geplaatste glazen deur toegang tot de woonkamer.
De ruime, lichte L-vormige woonkamer (circa 6.49/3.87 x 7.87 m) met balkenplafond en gemetselde schouw met open haard is, net als de hal, afgewerkt met een laminaatvloer en gedeeltelijk schoonmetselwerk- en stucwerkwanden.
De woonkamer biedt toegang tot de semi-open keuken. De keuken (circa 3.15 x 3.29 m) is vernieuwd in 2012 en is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met inbouwspots. De moderne keukeninrichting is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, lades, een rvs spoelbak, een afzuigkap en inbouwapparatuur, te weten een inductiekookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, vriezer en koelkast. Vanuit de keuken een toegangsdeur tot de tuin.

Eerste verdieping
Deze verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer, schoonmetselwerk- en granolwanden en houten schroten plafonds.
De overloop heeft een open vaste trap naar de tweede verdieping en biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer I (circa 3.89 x 3.55 m), de master bedroom, is gelegen aan de voorzijde en heeft een loopdeur naar het balkon (circa 3.72 x 0.90 m).
Slaapkamer II (circa 2.50 x 3.19 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer III (circa 3.89 x 3.22 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Geheel betegelde badkamer (circa 2.50 x 2.08 m) met houten schroten plafond en is voorzien van een ligbad met douchescherm, een tweede duoblok toilet, een wastafelmeubel en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

Tweede verdieping
Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit Ecomline HR) en een Velux dakraam.
Slaapkamer IV (circa 3.91 x 7.14 m) is afgewerkt met een laminaatvloer en is eveneens voorzien van een Velux dakraam.

Tuin/Garage
De woning heeft een voor- en achtertuin.
De privacy biedende achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft twee terrassen, een gazon, diverse borders met meerjarige beplanting, een buitenkraan en een poort naar de oprit.
De vrijstaande garage (circa 3.31 x 6.73 m) is gelegen rechts naast de woning, heeft een betonnen vloer en is voorzien van een metalen kanteldeur naar de oprit, een loopdeur naar de achtertuin en elektra.

Parkeren
De ruime eigen oprit aan de voorzijde van de garage biedt parkeergelegenheid aan 2 auto’s.
Naast de oprit is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en in de directe omgeving.

Bijzonderheden
- ruime, uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met vrijstaande garage en eigen oprit;
- energielabel C;
- betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren;
- groepenkast vernieuwd in 2012;
- keuken vernieuwd in 2012;
- buitenschilderwerk dateert van 2023/2024;
- vrij uitzicht aan de voorzijde op gemeenteplantsoen;
- ideale gezinswoning!

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 46 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel van Nefit Ecomline HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m²
Perceeloppervlakte
302 m²
Inhoud
479 m³
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 138 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*