Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5
Da Costastraat 5

Da Costastraat 5

Venlo

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

Ruime tweekapper met garage nabij het centrum van Blerick. Deze ruime woning heeft een garage en zeer royale oprit voor meerdere auto’s. De woning is voorzien van een grote uitgebouwde woonkamer met openkeuken (tot. ca. 65m2), 4 slaapkamers, kelder en ruime garage met zeer zonnige achter tuin, gelegen op het zuiden, met veel groen, privacy en vrije achterom. Centrum Blerick, winkelcentrum, basisscholen alsmede een middelbare school liggen in de directe nabijheid. Centrum Venlo is binnen 5-7 minuten rijden bereikbaar.

Indeling:

Kelder:
De kelder is ruim van opzet ca. 13m² en is voorzien van de witgoedaansluitingen.

Begane grond:
De entree aan de zijkant van de woning geeft toegang tot de royale hal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, garderobe, deur naar de kelder, toiletruimte en woonkamer. De half betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet en fontein. De royale zeer lichte woonkamer heeft een gezellige zithoek met open gashaard aan de voorzijde. Aan voorzijde heeft de woning vrij uitzicht. De open keuken die is gelegen aan de achterzijde van de woning is ingericht met een magnetron, oven, spoelbak, vaatwasser, eiland en veel bergruimte. Aan de achterzijde geeft een grote schuifpui uitzicht over de tuin. De schuifpui en loopdeur in de keuken geven toegang tot de tuin. Verder is er een extra zithoek in het midden van de woonkamer gerealiseerd. In de hal en keuken ligt een tegelvloer en in de woonkamer een parketvloer.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers allen voorzien van vloerbedekking. De slaapkamers zijn ca. 10m², 14m² en 15.5m² groot. De twee slaapkamers aan de achterzijde gelegen hebben beide toegang via een loopdeur naar het toegankelijke balkon. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkranen, zwevend closet, wastafel met ladekast, afzuiging en buitenraam. Een afsluitbare trapopgang geeft toegang tot de trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 4e slaapkamer en ruime bergruimte waar ook de CV-ketel gepositioneerd is.

Tuin/garage:
De ruime hoekwoning is gelegen op een prachtige locatie aan een rustige weg. Aan de zijkant geeft een looppad toegang tot de entree. De achtertuin is voorzien van veel groen en biedt veel privacy. De tuin, met vrije achterom, is geheel groen omheind, heeft een zonnescherm, een terras en een gazon met borders en beplanting. De zonnige tuin is gelegen op het zuiden. De garage, met sectionaal poort, is gelegen aan de zijkant van de woning en middels een poort via de tuin te bereiken.

Algemeen:
Bouwjaar 1968, inhoud ca. 757m², woonoppervlakte ca. 169m², perceeloppervlakte 391m². De ruime woning is gelegen in een zeer gewilde straat aan de rand van het Blerickse centrum en op korte afstand van het centrum van Venlo. Verder is de woning deels voorzien van rolluiken en is het geheel naar eigen smaak in te richten.

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 495.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en rolluiken

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2008 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
169 m²
Perceeloppervlakte
391 m²
Inhoud
757 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
46 m²
Buitenruimte oppervlakte
11 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 180 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*