Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32
Concertweg 32

Concertweg 32

Barendrecht

€ 469.500,- k.k.

Omschrijving

HOEKWONING | 4 SLAAPKAMERS | MODERNE KEUKEN EN BADKAMER | VRIJSTAANDE GARAGE

Deze mooie hoekwoning met garage is voorzien van een ruime, lichte, woonkamer met open haard, een moderne keuken, een luxe badkamer en vier royale slaapkamers.
De achtertuin is gelegen op het oosten maar door de vrije ligging op de hoek heeft u hier vele mogelijkheden om heerlijk van de zon te genieten. De vrijstaande garage biedt een zee aan bergruimte voor uw spullen maar ook een auto kunt u hier zeker in kwijt.
De Concertweg is een sfeervolle straat met een gemoedelijke sfeer. De ligging in de wijk Nieuweland is zeer geliefd. Een wijk met een diversiteit aan inwoners van jong tot oud en met alle mogelijke voorzieningen in de omgeving. Winkels, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer zijn allemaal op korte afstand te bereiken.
Is dit de woning waar u zichzelf straks al ziet wonen, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging. We geven u graag een rondleiding

Indeling met indicatieve maten


BEGANE GROND:

Entree via de hal met de meterkast en de hardhouten trap naar de eerste verdieping. De toiletruimte is geheel betegeld in een wit/grijze kleurstelling en is uitgevoerd met een hangend toilet en een fonteintje. Het plafond is gestuct met ingebouwde spots.

De ruime, tuingerichte woonkamer heeft een prettige lichtinval dankzij de zijramen. Naast een ruime trapkast is de woonkamer ook uitgevoerd met een sfeervolle open haard. Heerlijk als straks de koelere dagen weer aanbreken.

Aan de voorzijde is de keuken (ca. 9 m²) gesitueerd in een hoekopstelling met als eyecatcher een op maat gemaakte kastenwand met twee vakken, die u naar eigen smaak kunt inrichten. Het zwevende element voor koelkast, separate vriezer en combi-oven, voorzien van design radiator op de kopse kant, maken deze stijlvolle keuken helemaal af. De lichte, matwitte, lage kasten vormen een mooi contrast met het zwarte, natuurstenen aanrechtblad en de zwarte, zwevende kasten. De in het oog springende oranje glasplaat kunt u eenvoudig vervangen door een andere plaat, tegels of andere afwerking.
Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits gaskookplaat met een RVS/glazen afzuigkap, vaatwasser, een Quooker Combi met 7 liter boiler.

De achtertuin is gelegen op het oosten en is sfeervol aangelegd met sierbestrating, sierbeplanting en sfeerverlichting in de perkjes. Ook heeft u hier een buitenkraan en een regenton.
Achterin de tuin heeft u toegang tot de vrijstaande garage (ca. 17 m²). De garage is voorzien van elektra en vanaf de straatzijde bereikbaar middels een garagedeur.

EERSTE VERDIEPING:

Overloop met toegang tot de slaapkamers, de badkamer en de aparte toiletruimte.

Slaapkamer 1 (ca. 14 m²) gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 2 (ca. 10 m²) gelegen aan de achterzijde van de woning en momenteel in gebruik als kastenkamer.
Slaapkamer 3 (ca. 10 m²) gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een zijraam voor extra lichtinval. Deze kamer is in gebruik als werkkamer.

De badkamer (ca. 5 m²) is zeer fraai en dankzij een ingenieuze indeling compleet uitgevoerd. Hier kunt u genieten van de whirlpool en heeft u verder een inloopdouche met een vouwbare glazen douchewand en een dubbel wastafelmeubel met een spiegelkast. Daarnaast is de mechanische ventilatie te bedienen met een afstandsbediening en zijn in het gestucte plafond dimbare inbouwspots verwerkt.
De badkamer is geheel betegeld in een wit/grijze kleurstelling.

TWEEDE VERDIEPING:

Overloop met de opstelling voor de CV installatie en de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Voor extra lichtinval is er een Velux dakraam geplaatst.

Slaapkamer 4 (ca. 13 m²) met een Velux dakraam, voorzien van screen en verduisteringsgordijn. Verder heeft u hier een zee aan bergruimte dankzij de knieschot-bergruimtes in de slaapkamer en op de overloop.

- Goed onderhouden en ruime hoekwoning met vrijstaande garage
- 4 Slaapkamers op de eerste en tweede verdieping
- Luxe badkamer en apart toilet op de eerste verdieping
- Zonnige achtertuin door de ligging op de hoek
- Schilderwerk uitgevoerd in 2021
- Platte daken opnieuw bekleed in 2023
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- Gelegen in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Makelaar: Marco Bos
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 469.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie en rookkanaal

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²
Perceeloppervlakte
162 m²
Inhoud
376 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 53 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*