Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9
Cerespark 9

Cerespark 9

Stevensbeek

€ 385.000,- k.k.

Omschrijving

HELAAS IS HET DOOR OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. STUUR BIJ INTERESSE EVENGOED EVEN EEN BERICHTJE, DAN PLAATSEN WE JE OP DE WACHTLIJST. ONZE EXCUSES.

Welkom bij deze woning op een schitterend perceel aan Cerespark 9, gelegen in het charmante dorp Stevensbeek. Deze vrijstaande bungalow uit 1970 biedt een overvloed aan ruimte en potentieel, ideaal voor ouderen of gezinnen die hun droomhuis willen realiseren.

Woning met karakter en potentieel
Gelegen op een royaal perceel van 1139 m², beschikt deze bungalow over een prachtige tuin op het zuiden en westen. De ruime tuin biedt tal van mogelijkheden voor tuinliefhebbers en is perfect voor het organiseren van buitenactiviteiten met familie en vrienden. Met een woonoppervlakte van 118 m² biedt deze woning voldoende ruimte om te wonen en naar eigen wens te verbouwen. De indeling van de woning omvat een royale woonkamer, een functionele keuken, meerdere slaapkamers en een badkamer. Met een beetje liefde en aandacht kan deze woning weer schitteren als nooit tevoren.

Levensloopbestendig en perfect voor gezinnen
De woning is levensloopbestendig ontworpen, wat het geschikt maakt voor alle levensfases. Dit betekent dat alle essentiële woonfuncties zich op de begane grond bevinden, waardoor de woning toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden. Bovendien bevindt zich een middelbare school op korte afstand, wat deze woning ideaal maakt voor gezinnen met tieners. De rustige en privé ligging biedt het beste van beide werelden: serene rust en toch alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Geniet van rust en natuur
De woning ligt aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer, omdat de straat doodlopend is. Hier kun je genieten van rust en ruimte om je heen. Op slechts 500 meter lopen bevinden zich de Radioplassen, waar je kunt genieten van een wandeling door de natuur. Deze prachtige waterplas biedt een oase van rust en is een ideale plek voor recreatie en ontspanning. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van de natuurlijke omgeving, de Radioplassen bieden voor elk wat wils.

Uitstekende bereikbaarheid en voorzieningen
Stevensbeek heeft een uitstekende bereikbaarheid, met goede verbindingen naar nabijgelegen steden en dorpen. De woning ligt op korte afstand van belangrijke uitvalswegen, waardoor je gemakkelijk kunt reizen naar steden zoals Boxmeer en Venray. De combinatie van een rustige woonomgeving en de nabijheid van voorzieningen maakt deze locatie ideaal voor iedereen die op zoek is naar een evenwicht tussen ontspanning en gemak.

Grijp deze unieke kans!
Cerespark 9 is niet zomaar een huis; het is de start van een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Deze woning biedt een unieke kans om een thuis te creëren dat volledig aan jouw wensen en behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om je terug te trekken of een gezellige thuisbasis voor je gezin wilt, deze woning heeft het allemaal. Grijp deze unieke kans om een woning naar eigen wens te creëren. Neem vandaag nog contact op met ons team van VIND Makelaardij en klus je een weg naar jouw droomhuis!

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan – maak van Cerespark 9 jouw nieuwe thuis!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
plat dak
Voorzieningen
rookkanaal en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2005 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Perceeloppervlakte
1.139 m²
Inhoud
554 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
31 m²
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 964 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*