Omschrijving

Bent u op zoek naar een fijne onderhoudsvriendelijke eengezinswoning met 4 slaapkamers, luxe keuken, net sanitair, carport en een fijne tuin op het zuidoosten? Dan nodigen wij u graag uit om de Carterlaan 22 te Goes te komen bekijken.

De Carterlaan is een rustig hofje gelegen aan de rand van de wijk "de Goese Polder". De Goese Polder is een ruim opgezette zeer groene wijk met diverse voorzieningen zoals basisscholen, winkels en sportmogelijkheden. En dit alles op korte afstand gelegen van het centrum van Goes.

Via de hal met meterkast en toilet, komt u de ruime L-vormige woonkamer binnen. De eethoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over de straat. De U-vormige keuken is in het midden van de kamer gesitueerd en betreft een moderne opstelling in een lichte kleurstelling en is afgewerkt met een fraai werkblad in massief hout. De keuken is verder meer dan compleet uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, oven, magnetron en vaatwasser. Aan de achterzijde treft u de ruime en zeer lichte zithoek welke op de tuin is georiënteerd. Doordat de keuken in het midden van de ruimte is gesitueerd heeft u terwijl u de lekkerste maaltijden bereidt contact met zowel het zit- als eetgedeelte. Aansluitend treft u de aangebouwde compacte bijkeuken met witgoedaansluitingen aan, of zoals we dat op zijn Zeeuws zeggen: 'et Klompenkotje!

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer betreft een nette voorziening met ligbad, 2e toilet en wastafelmeubel. De slaapkamers hebben de volgende circa afmetingen:

Slaapkamer 1. 5.19 x 2.69 mtr.
Slaapkamer 2. 3.40 x 2.58 mtr.
Slaapkamer 3. 3.40 x 2.52 mtr.

Via de afgesloten vaste trap bereikt u de ruime zolderverdieping. Op dit moment doet deze dienst als kantoorruimte, maar hier is vrij eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren. Verder treft u op deze verdieping de cv-opstelling (Nefit bj. 2021) aan welke keurig in een kast is weggewerkt. Ook treft u hier nog veel praktische opslagruimte achter de knieschotten.

Op zowel de eerste verdieping als op de zolderverdieping is er airco aangelegd, waardoor u hier tijdens de warme zomerdagen heerlijk koel kunt slapen en werken. Wilt u er tijdens de winterdagen warmpjes bijzitten? Ook dan kunt u hiervoor de airco gebruiken, deze verwarmt snel en voordelig uw verdiepingen.

De woning heeft een fijne verzorgde achtertuin welke op het zuidoosten is gelegen en voorzien is van een vrije achterom. Door de zonligging kunt u hier nagenoeg de gehele dag genieten van de mooie zomerse dagen. Achterin de tuin treft u de stenen berging welke voorzien is van elektra en een vliering. Ook bevindt zich hier de carport waar u eenvoudig en veilig uw auto kunt parkeren op eigen terrein.

De woning is keurig onderhouden, voorzien van een energielabel C en is grotendeels uitgevoerd met kunststofkozijnen en rolluiken.

De oplevering van de woning zal bij voorkeur uiterlijk eind 2024 zijn.

Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak voor deze keurige eengezinswoning, wij leiden u graag rond.

Tot ziens in Goes!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 289.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
147 m²
Inhoud
390 m³
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 58 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
carport
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*